beyoffta ilyas usta nın elinden çıkmış bir L200 vardı.ilyas usta bi hokus pokus yapmış sanki.karnı biraz daha yüksekti gibi geldioğuzatay' Alıntı:Youtube ta "All star offroad 1-2-3" isimli videolar defransiyel ile ilgili yapılabilecek fazla birşey olmadığına bir fikir verebilir. özellikle kırmızı aracın performansı ilgi çekici
oğuzatay' Alıntı:aracın rot kolları çok eğimli duruyor. eğer sona dayandıysa lastik çukura düşünce bütün yük direksiyon kutusuna biner. ya rotlar ya da kutu emekli olur yakın zamanda gibi duruyor.
oğuzatay' Alıntı:aracın rot kolları çok eğimli duruyor. eğer sona dayandıysa lastik çukura düşünce bütün yük direksiyon kutusuna biner. ya rotlar ya da kutu emekli olur yakın zamanda gibi duruyor.
tyt.fan' Alıntı:dostlar ben sataşmak yada polemik yaratmak için bu araç güzel vs demedim.aracınız çok alımlı böle bi araç daha var demek istedim.iki araçta çok güzel iyi modifiye edilmişler.allah sahiplerine bağışlasın.güle güle hayırlı günlerde kullanın.kazasız belasız
oğuzatay' Alıntı:Bu lastik konusunda ben de hemfikirim. Yanlış bir seçim oldu çünkü lastikleri alırken hazırda fazla bir seçenek yoktu. Bu yüzden denemeden aldım. Ama en kısa zamanda uygun bir seçim yapacağım. Aslında 35"- 36" lastiği olan birini bulsam da araca denesem çok iyi olacak.