Mega lifted l200

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oğuzatay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,623
Ynt: Mega lifted l200

Youtube ta "All star offroad 1-2-3" isimli videolar defransiyel ile ilgili yapılabilecek fazla birşey olmadığına bir fikir verebilir. özellikle kırmızı aracın performansı ilgi çekici

Etiketler

oğuzatay' Alıntı:
Youtube ta "All star offroad 1-2-3" isimli videolar defransiyel ile ilgili yapılabilecek fazla birşey olmadığına bir fikir verebilir. özellikle kırmızı aracın performansı ilgi çekici
beyoffta ilyas usta nın elinden çıkmış bir L200 vardı.ilyas usta bi hokus pokus yapmış sanki.karnı biraz daha yüksekti gibi geldi

Genelde Türkiye de amortisör kulelerine takoz koyarak araç yükselttikleri için ön salıncaklar orjinale göre daha açılı duruyor bu da daha yüksek izlenimi oluşturuyor. Fakat bunun en büyük dezavantajı araçta süspansiyon kalitesi sıfıra inmesi. benim araçta ön salıncakların açısı orjinal fabrika ayarında. konforda azalma bu yüzden yok. yinede o aracı görmek isterdim. akıl akıldan üstündür. belkide farklı bir fikir öğrenirdim.

dediğiniz gibi yanlış algı olabilir.önde alüminyum karter koruma maskeliyordu.L200 başlığı altında olacak yapım hikayesi.35 lastik takılı belki ofset jant büyük lastik yüksekmiş hissi veriyor.silverstone nikli arkadaş yazmıştı sanırım yapımını

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67358.0

verdiğiniz linke baktım. tahmin ettiğim gibi. aracın yandan olan fotoğrafları kıyaslandığında jant merkezleri (porya kapakları) farkı ele veriyor

18.jpg

aracın rot kolları çok eğimli duruyor. eğer sona dayandıysa lastik çukura düşünce bütün yük direksiyon kutusuna biner. ya rotlar ya da kutu emekli olur yakın zamanda gibi duruyor.

oğuzatay' Alıntı:
aracın rot kolları çok eğimli duruyor. eğer sona dayandıysa lastik çukura düşünce bütün yük direksiyon kutusuna biner. ya rotlar ya da kutu emekli olur yakın zamanda gibi duruyor.

ilyas usta yaş tahtaya basmaz.ağır offroad araçları,dayanıklılık,ilyas ustanın alanı.kenan çarpışantürkün devrilmedikçe kırılmayan yürüyen azmanlarını ilyas usta hazırlardı

oğuzatay' Alıntı:

Araç ile bayağı zamandır hemen hemen her hafta sonu ciddi anlamda sert etaplara giriyorum çok şükür en ufak bir sıkıntı yok.

dostlar ben sataşmak yada polemik yaratmak için bu araç güzel vs demedim.aracınız çok alımlı böle bi araç daha var demek istedim.iki araçta çok güzel iyi modifiye edilmişler.allah sahiplerine bağışlasın.güle güle hayırlı günlerde kullanın.kazasız belasız

tyt.fan' Alıntı:
dostlar ben sataşmak yada polemik yaratmak için bu araç güzel vs demedim.aracınız çok alımlı böle bi araç daha var demek istedim.iki araçta çok güzel iyi modifiye edilmişler.allah sahiplerine bağışlasın.güle güle hayırlı günlerde kullanın.kazasız belasız

İki aracın yapılış amaçları tamamen farklı o yüzden kıyaslamak doğru olmaz.

Kesinlikle katılıyorum amaç polemik ya da sataşmak olmamalı. Bendenizin İlyas usta nın ya da başkasının işini karalama niyeti yoktur. amaç fikir yarıştırması yaparak mükemmele doğru yol almaktır. Arkadaşın dediği gibi benim aracın yöntemi farklı. Bir fikir daha acaba iki yöntem birleştirilse araca 40 inç lastik takılırmı sizce?

Oğuz bey, merhaba
olaya çok profosyonel yaklaşmışsınız
aracınız çok güzel olmuş. tek eksik
lastik ebadı.

Bu lastik konusunda ben de hemfikirim. Yanlış bir seçim oldu çünkü lastikleri alırken hazırda fazla bir seçenek yoktu. Bu yüzden denemeden aldım. Ama en kısa zamanda uygun bir seçim yapacağım. Aslında 35"- 36" lastiği olan birini bulsam da araca denesem çok iyi olacak.

oğuzatay' Alıntı:
Bu lastik konusunda ben de hemfikirim. Yanlış bir seçim oldu çünkü lastikleri alırken hazırda fazla bir seçenek yoktu. Bu yüzden denemeden aldım. Ama en kısa zamanda uygun bir seçim yapacağım. Aslında 35"- 36" lastiği olan birini bulsam da araca denesem çok iyi olacak.

yakışır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR