Mega lifted l200

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oğuzatay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,626

oğuzatay

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Merhaba,

Uzun süredir uğraştığım L200 bitti.
5 inç lift kit, 285 75R16 Lastik, özel jantlar vs.
İşte fotolar.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

5.jpg

Etiketler

Ynt: Mega lifted l200

Lastkleri biraz daha büyütüp, dışarı alarak iz genişliğinide büyütmenin faydası olur sanırım. Hayırlı olsun

Arkadaşlar, uzun süredir yorumlara cevap veremediğim için özür dilerim. Çünkü yaklaşık 1 aydır uzak doğu seyahatindeydim. Lastik hakkındaki yorumlara bende katılıyorum. 35 inç yerine 31 inç kulllanık ama 35 inç rahatlıkla olabiliyor, yeterince çalışma payı var. Kit hakkında şunları söyleyebilirim. Biz uzakdoğudan yedek parça ithalatı yapan bir firmayız. Seyahatler sırasında gördüğüm ve Türkiye'de uygulamak istediğim bir fikirdi. Bendeniz Japon araçları fanatiğiyim. O yüzden Amerikan yerine Mitsubishi tercihim oldu. Avrupa ve Amerika bölgesinde L200 için uygulama yok. Bende iki faklı ülkenden malzeme toplayarak aracı bu hale getirdim. Kit 5 inç=127 mm aracı yükseltti. Dolayısıyla uzun amortisör ihtiyacı doğdu. Başta amortisör uzatması denedim ama randıman vermedi. Türkiye de uzun amortisör aradım, ama bu kadar profesfonelini bulamadım. Bir iki tamirci var onlarda diğer araçlardan uydurarak sorun çözme eğilimindeler. Fakat sertlik ve yükseklikteki ince konusunda çözümsüzler. Bende hem yükseklik hemde sertliği ayarlanabilen bu amortisörleri buldum ve getittirdim. Aracın vinç ve snorkel eksiği var. Bunları yakında getirtip takmayı planlıyorum eğer vaktim olursa tabii. Size detaylı fotoğraflar yolluyorum. Umarım faydalı olur. Selamlar.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

gövdeyi olabildiğince yükseltip diferansiyeli eski yüksekliğinde bırakmanın performansa nasıl bir katkısı oluyor.31 den 35 lastiğe geçiş 4/2 inch 5.5 cm yükseltecek diferansiyeli.iyi günlerde kullanın kazasız belasız

araçta lastik katkısı dışında defransiyeli yükseltmek zaten mümkün değil. onun için unimog gibi portal aksa ihtiyaç var. ama gövdeyi yükseltmek aracın yaklaşma ayrılma açılarını büyütüyor ve karınaltı yüksekliği artırıyor. örneğin yoldaki banketleri atlarken askıda kalmıyor vs. selamlar.

oğuzatay' Alıntı:
araçta lastik katkısı dışında defransiyeli yükseltmek zaten mümkün değil. onun için unimog gibi portal aksa ihtiyaç var. ama gövdeyi yükseltmek aracın yaklaşma ayrılma açılarını büyütüyor ve karınaltı yüksekliği artırıyor. örneğin yoldaki banketleri atlarken askıda kalmıyor vs. selamlar.
i

bilgi için teşekkür.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,790
Kaydolan Son Üyemiz
osmanecrin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR