Mehmetçik İçin Neler Yapabiliriz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CEM50 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,624

CEM50

Kamp III
Yer
ANKARA
Arkadaşlar, dostlar; Forum içerisinde yazacak uygun bir yer aradım ancak ya yok ya ben göremedim. Bütün bölüm modaratörlerine sesleniyorum, bizler yürürken, yüzerken, dalarken, bisiklete binerken, motorsikletle, off-road araçlarla, bu ülkenin dağ, tepe, deniz, göl ve akarsularından güvenle faydalanabiliyorsak bunu birilerine borçlu olduğumuzu düşünüyorum ve bunlar her birimizin oğlu, kardeşi, ağbeyi, amcası, yeğeni. Herbiri ateşe uçan pervaneler gibi yanıyor, yanarken bazılarımızın ciğeri de yanıyor. Bu insanlara manevi destek olabilmek açısından organize olarak belirli şehirlerde hafta sonları etkinlikler düzenlemek zor olmasa gerek... (Bazılarımız banane bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye düşünebilir veya bu çağrıyı lüzumsuz bulabilir. Benim çağrım duyarlı arkadaşlara.)

Ynt: Mehmetçik İçin Neler Yapabiliriz?

Sitemiz de Mehmetçik Vakfı'nın banner'ı var ve bireysel olarak yardım yapmak isteyen arkadaşlarımız o banner'a tıklayarak yönlendirildikleri, www.mehmetcik.org.tr adresinden online bağış yapabilirler.

Murat bey, Mehmetçik Vakfı'na yaptığımız yardımlar ruhları şad olsun şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize. Amacımız yeni şehit ve gazilerimiz olmasın artık yeter...

Neden olmasın? Gezenbilir olarak birşeyler yapmak lazım.

Bencede yapalım, ben varım.

Şimdi yer verip olayı başka boyutlara çekmek istemiyorum ama bayrakları döşeyıp uzun bır konvoyla dolaşalım biryerleri desem? İster şehir içi müsait olanlar da sehir dışı...

Arkadaşlar tüm enerjinizi 29 Ekim'deki korteje saklayın. 4 çeker, 2 çeker yada 2 teker hiç farketmez, herkes araçlarının dört bir yanını bayrakla döşesin ve Bostancı'daki toplanma alanında buluşalım...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16722

arkadaşlar geziye katılan her araç için BAYRAK benden ve ayrıca gittiginiz yerde açmak ve dalgalandırmak için çok büyük bir BAYRAK vericem gezi şart degil asmak isteyen her gezenbilir üyesine ücretsiz BAYRAK gönderirim

byseyyah,önder,kaşif,özgür karaçaylı,sedat açıl,oktay öz,arkadaşlar duyarlılığınız için çok teşekkürler etkinliğin istanbulla sınırlı kalmayacagını ankara izmir adana ve bütün diger şehirlerdeki duyarlı gezenbilir üyeleri ve yakınlarınında katılacağı etkinlikler olmasını canı gönülden istiyoruz 29 ekim çok uygun harekete geçme zamanıdır bütün gezen bilir dostlarına tekrar teşekkürler.

Diğer illerdeki arkadaşlarımız da kendi şehirlerinde kortejler tertipleyip, fotoğraflarını da burada bizlerle paylaşırsa ne kada mutlu olacağımızı tarif etmeye gerek yok sanırım?

Ne güzel bir paylaşım yaşıyoruz bunları organize eden ve devamlılığını getiren GEZENBİLİRLİLERE Teşekkürediyorum.
29 Ekimde istanbulda olmak isterdim ama kalbim sizinle...

tüm dostlarıma selam bayrak teklifim bütüniller için geçerli istemekten çekinmeyin seveseve göndericem......

Bayrak göndermek yerine , "bağımsızlık" ve "özgürlük" üzerine Atatürk'ten bir şeyler anımsatırsan bu alemdekilere, kardeş kanına son vermenin belki bir yolunu hep beraber buluruz, hep beraber. Atatürk, "Yurtta sulh, cihanda sulh!" peşindeydi ayrıca... Bir başka şekilde söyleyecek olursak, kandan kına yakılmaz, denilmiştir, ve de öyledir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR