Mekanik Vinç Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,829
Ynt: Mekanik Vinç Hakkında

ama öbüründende vaz geçmiş degiliz onunla diger usta ilgileniyoo makina randuman almadan ödemesini yapmıcam

Etiketler
Ynt: Mekanik Vinç Hakk?nda

Bekonu pompasi cok buyuk oldugu icin kolay calisirsiniz.
Fakat yine hesabi tutturmak lazim.

valla bunun imalatı var aynımakina üzerinde gittik gördük süper bi şekilde calışıyor hemde cok aşırı güclüü

bilader sorun hidromotordaymış 400cc hidromotor taktı güç süper olduda şimdide redüktörle tanbur ayırmak için bi sistem arıyoz bi fikrin varmı bu konuda

Hesabi tuturmaniza sevindim.
Redultorle tambur arasina sanzimansiz pancar motorlarinda kullanilan keci tirnagi
Seklinde aparatlar var. Yalnizca bos dolu yapar. Bunu iyi bir tornacida yapabilir.karsilikli iki keci tirnagi
Seklinde iki adet demir isi gorur. En son olarak kaclik pompa kullandiniz.
Reduktor orani ve tambur capi ne kadar.

9 pistonlu pompa 400cc hidromotor tanbur capı felan öncekiyle aynı redüktör oranı hakında yine bi bilgim yok sanada cok zahmet verdik fotolarıda koycam yakında denemeleri bi tmmlayalımda hayırlısıyla

Hayirlisiyla fotolari bekliyorum.
Zahmet ne demek paylasim icin burda degil miyiz :smiley:

makinamız bu biraz eski gibi görünüyor ama cok test asamasından gecince böle olduu

iş başındayken foto cekme imkanım olsaydı daha iyi olcaktı aslında ama fırsatım olmadı bide verdigin bilgiler için tekrarda tşklr

yağ deposundan pompaya giris yapan hortumun kırılmasını engellerseniz gücü artırabilirsiniz. redüktörle tambur ayırıcısı biraz değisik olmus. pimi denk getirmek zor olmuyor mu ?
güle güle kullanın

hocam taktığın pompa çok büyük. fakat traktörün saft çıkısının dakıkada yaptığı devir 1500 - 3000 devirı yakalıyabiliyor mu ?

abi haklısın bu fotoları önceden cekmiştim şimdikinde denin söledigin keçi tırnagı var ve pompada devir yükseltici var baya bi özelik daha ekledin şimdikinin fotolarınıda eklicem bide yeniden boyattırdım süper oldu makina düzel aldı ama baya bi kafa arıtı abi bi işi bilmeden girince böle oluyor demekki

Hidrolik bir sistemde iyi hesap yapılmazsa yaşanılacakk sorun çok olur. Sizde çok uğrastınız fakat sonunda güzel bir makina sahibi oldunuz. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR