Meraklısına Sadece Offroad Amaçlı Samurai

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bigfoot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,111

bigfoot

Kamp II
merhaba arkadaşlar,

aracım 1996 model 1.3 motor ve enjeksiyonludur.
-önde çelik tampon
-arkada çelik tampon
-önde t-max 9500 vinç
-arka diferansiyelde %100 kilit
-hi-jack
-benzin bidonu
-araç içi telsiz
-şanzıman 5 vites ve özel yapım
-ön ve arka şaftlar kalın borudan özel yapıldı.
-2 adet recaro yarış koltuğu
-2 takım 4 nokta kırmızı emniyet kemeri
-1 adet kask
-4 adet kumho 33'' lastik
-4 adet 15'' krom çelik jant
-henüz takılmamış 1 takım baskı-balata ve bilyası
şuan araç üzerinde bulunan 5 adet 265x75x16 insa turbo lastik
aracımın içinde şuan standart ön ve arka koltukları var.onlarıda vereceğim.
orjinal ön ve arka tamponlarınıda vereceğim.
ön tarafta fotolarda görünen stantart tampon üzerine takılan çelik vinç ve sis tablasınıda vereceğim.
şuan takılı olmayan ve fotoda görünen tavan üstü sis takma borusuda verilecek

sormak istediğiniz herşeyi özelden sorarsanız sevinirim.
gün içersinde müsait olmadığımdan bilgisayara bakamıyorum.
akşam saat 19:00' dan mesajlarınıza bakabileceğim.
aramak isteyenler için telefonum
0 535 660 93 96

fiyat 17500 tl.[attachment=1]

1241B.jpg

3274B.jpg

4108B.jpg

6394B.jpg

6458B.jpg

Etiketler

Ynt: meraklısına sadece offroad amaçlı samurai

hayırlı satışlar. gerçekten de harika bir araç. resimlere bakarken ağzım açık kaldı hayranlıktan. :eek: :eek: :eek:
bir sorum olacak neden sadece offroad amaçlı samurai dediniz.? plakasız, çekme belgeli gibi anlaşılabilir diye sordum.

rumelian' Alıntı:
hayırlı satışlar. gerçekten de harika bir araç. resimlere bakarken ağzım açık kaldı hayranlıktan. :eek: :eek: :eek:
bir sorum olacak neden sadece offroad amaçlı samurai dediniz.? plakasız, çekme belgeli gibi anlaşılabilir diye sordum.

teşekkürler

sadece offroad amaçlı derken yoldan çıkmak isteyenlere hitap etmek istemiştim.
doğru yazmışınız yanlış anlayanlar olabilir.
aracımın hiç bir sorunu yoktur.
plakası vardır.
muayene ve sigortası yaklaşık 2 ay önce yapıldı.
2 sene muayene derdi yok.

Topuk yaysındaki festivalde inceleme fırsatım olmuştu aracı, hatta lastikleri değiştirmeye yardımcı olmuştum. Çok güzel bir araç alana şimdiden hayırlı olsun.

msmt' Alıntı:
Topuk yaysındaki festivalde inceleme fırsatım olmuştu aracı, hatta lastikleri değiştirmeye yardımcı olmuştum. Çok güzel bir araç alana şimdiden hayırlı olsun.

teşekkürler.
yanlış hatırlamıyorsam sizde land vardı.

msmt' Alıntı:
Hakan Bey, ozaman bende pug306 vardı. Suzukileri soruyordum size, sizin araçta çok ilgimi çekmişti, o etkinlikten sonra vitara aldım.

o gün bir kaç kişi ile daha muhabbet etme şansım olmuştu.
yanınızda bir bayanda vardı. ::smiley:
umarım doğru tahmin etmişimdir

Ön Arka diferansiyeller orjinal mi? Yoksa cj difi ile filan değişti mi? Birde fotoğraflara göre olduk sert kulanıyorsunuz. Çok sık parça kırıyor mu?

jeep' Alıntı:
Ön Arka diferansiyeller orjinal mi? Yoksa cj difi ile filan değişti mi? Birde fotoğraflara göre olduk sert kulanıyorsunuz. Çok sık parça kırıyor mu?

ön ve arka diferansiyellerim orjinal.
şu ana kadar kırdığım tek parçam direksiyon mili.onuda son yaptığım özel bağlantı yeri sayesinde hiç kırmadım.
yaklaşık 2.5 senedir arazide ve hard offroad yaptığımız halde tek sıkıntım baskı balata değiştirmek oldu.

Ynt: Meraklısına Sadece Offroad Amaçlı Samurai

Slm Dostlar,

Bu araca co-pilotluk yapmış şanslı bir kaç kişiden biri olarak gönül rahatlığı ile çok sıkı bir offroad aracı olduğunu söyleyebilirim.
Bir iki cümle ile anlatmak gerekir ise , Offroad gezileri düzenliyoruz ve gezilere 10-15 civarında araçlar katılmaktadır. Jeep Rubicon , Cherokee , CJ5 , Ford Ranger, Grand Vitara , Vitara JLX , Jimny ve pajero gibi bu camiada kullanılan tüm offroad araçları gezilerimize katılmaktadır. Bu kadar aracın içersinden en başarı olan ve her zaman konvoy'un en önünde giderek yol açan aracımız arkadaşımızın Full yapılı SAMURAI aracı olmuştur.

Hayırlı Satışlar Hakan

mustafa çok çooook çoooooook teşekkürler.
beni ve beter böceğimi onurlandırdın.

Geçen seneki festivalde aracın performansını görmüştüm.
Projeler bitmez ama bence tam Trophy'ye uygun araç olmuş.
Bu kadar yaptıktan sonra satmanıza üzüldüm.

yükseltme yapıldı mı yapıldıysa kaç inç? bir de ayna mahruti değişimi varmı? standart difrensiyeli bu tekerleri kaldırmaz diye düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR