Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok ya satma land'ı.
bende zaman zaman düşünüyorum arabaların birini satıp unimog mu alsam diye de.
bu hobby olarak yapıldığı için çok daralmamak lazım.
ama içimizdeki unimog ateşini söndürmeyelim tabi.
herşey paraya bakıyor ne yazıkki.
almakta yetmiyor aldığın aracı adam etmek için birsürü para gerekiyor.
birde sanayiye girdin mi artık birdaha çıkamazsın.
Unimogun cok para yiyecegini zannetmiyorum. Aracin yurur aksami saglamsa geriye masraf yapacak yer cok az.
Kaporta el kadar,kasa kamyon kasasi yapanlara 3-5 elden gecirilir, elektrik aksaminda buyuk is cikmaz. Elektrikli birsey yok zaten
Asil parayi lastikler tutuyor.en azindan tanesi 500 lira
Motor sanziman dif temizse daha ne isterim ki
Selam herkese ufak tefek tatıl yapmak için kaçamaklar yaptım fotoğraf çekemdim ama artık yüksek olan offroad aracına benzeyen herşey direk dikkatimi çeker hale geldi..
2 Hafta önce adapazarı akyazı-kuzuluk kaplıcaları yolunda kuzuluğa giderken devlet hastanesi idi sanırım geçtikten 100 mt sonra sağda belediyenin hurdaığı vardı sanırım Unimog kasasını gördüm hızlı gittiğim için sadece kupa vardı ama kullanılmadığı belli ihtiyacı olan bakabilir yada tanıdık varsa yakınlarda baktırabilirler..
İkincisi geçen haftasonu Çanakkale asos taydım sahilden yukarı çıkarken sarıydı sanırım ama yürür vaziyette bir Unimog daha gördüm sanki resmi bir araçtı ama yolu düşen olursa ilgilenebilir...
Arkadaslar
Unimog'larin kasalari yuvarlak hatli U4... serilerinde cok daha ufak gordugum kadari ile U1250-1300 ve sonrasindaki koseli hatli serilerde kasalar daha buyuk degilmi? Peki bu durumda yaklasma uzaklasma alt olculerinde degisikliklere sebep oluyormu? Resim'ler saniyorum eski serilere ait yani U400'lu yuvarlak hatli serilere.
Bir de su hareketli sase olayini anlayamadim. Araci inceliyorum kasa ile sase birbirinden farkli hareket ediyor anliyorum da bu teknik olarak nasil olbiliyor ve ne avantaj sagliyor araca anlayamiyorum bununla ilgili elinde gorsel bilgi olan arkadaslar gonderebilirlermi acaba?
hayrını gör kardeşim, gerçi aracı benden almadın kuzenimden aldın ama olsun iyi günlerde kullan, gezenbilirde kalması sevindirici sanırım karavan yapacaksın güzel bir araç için güzel proje, başarılar...
Saol Mehmet bey
Sizinle araci ilk yaptiginizda da yazismistik. Ama ben sizi o zamanlar sizinle ayni soyadi tasiyan ve daha once arab sattigişm baska bi Mehmet bey zannetmistim. Neyse umarim siz de hayrini gorur verimli isler yapmaya devam edersiniz.
Biz de mog'u cok yakin bi arkadasimla ortak aldik. Ben motocross 'la ilgileniyorum arkadasim da dagci. Ortak biseyler yapacagiz insallah. Ben karavan'a benzer bisey yapmak icin araba bakiyordum ama mog'u karavan yapmak icin almadim yazik olur bence bu araca. Bu arac sadece arazide dolasmak icin guzel bence. Cok karakter sahibi essiz bi arac. Sahibi olmak bile insana gurur veriyor. Elinize saglik.