Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
motor değişimi durumunda son kanunlara göre dizele dizel benzine benzin takılabiliyor
peki silindir adedi konusunda sınırlandırma var mıdır?
W460'ta mesela 300DT veya 270CDI için yeterince yer var mıdır?
bir şey sorabilirmiyim. tüm o konsol göğüslük dirkesiyon ve torpido bölümünün değişimi ne kadar mal oldu? Mercedes TR den mi aldınız? yoksa yurtdışından mı? 1986 modele uygulanabilir mi?
selam,
ben hepsini komple aldım çıkma olarak sıfır fiyatlarını bilmiyorum ama sanırım çok büyük rakamlardır.
benim aracım 1986 model ve gerekli ufak tadilatları yaptıktan sonra birebir uyuyor parçalar
merhaba,
son resimleri ekliyorum. aracın tamamen tadilat işleri bitti, yarın boyaya gidecek araç.
akü yeri, depo kapağı yeri ve ön kalorifer yeri ayarlandı.
harika gidiyor. çok güzel olucak bitince. maşallah..
Motor 99 model demistiniz. ruhsat işlerini nasıl halledeceksiniz? muayene falan malum..
ihaleden almıştınız. plakasız mıydı? hemen plaka çıkarmanız gerekiyormu? bir süresi mi var? plaka çıkarırken yeni motorun numaralarını iletsek içinde bu vardı şeklinde, işlemleri o şekilde yapabiliyormusunuz? teşekkürler..
merhaba,
motoru ankaradan aldım faturalı zaten, benim aracımın ruhsatı ve plakası var zaten ben sadece parçaları aldım ve kendi arabama takıyoırum. Sadece motor numarası değişecek ve oda tespit yapıldıktan sonra muayene işlemlerini gerçekleştireceğim.
abi merhaba,
son durumu resimler anlatıyor motor ve intercooler tertibatı tamam bitti.
aracın aküsünü içeriye aldık 2002 model orjinal yerine. Depo kapak yerini de yeni model de olduğu yere aldık.
Araç dün bütün kaporta işlemleri bitti. Dün artık boyaya gitti. 15 -20 gün içinde boyada bitmiş olur abi