Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Cemço Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 185
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,242

Etiketler
Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

motor değişimi durumunda son kanunlara göre dizele dizel benzine benzin takılabiliyor
peki silindir adedi konusunda sınırlandırma var mıdır?
W460'ta mesela 300DT veya 270CDI için yeterince yer var mıdır?

merhaba,
şu an 460 kasa tek kapı diğer araca 606 motor kodlu 300 dizel motor koyduk turbosu yok ama turbolu da olsa sorunsuz oturuyor.

bir şey sorabilirmiyim. tüm o konsol göğüslük dirkesiyon ve torpido bölümünün değişimi ne kadar mal oldu? Mercedes TR den mi aldınız? yoksa yurtdışından mı? 1986 modele uygulanabilir mi?

Cemço' Alıntı:
Resim067.jpg

selam,
ben hepsini komple aldım çıkma olarak sıfır fiyatlarını bilmiyorum ama sanırım çok büyük rakamlardır.
benim aracım 1986 model ve gerekli ufak tadilatları yaptıktan sonra birebir uyuyor parçalar

merhaba,
son resimleri ekliyorum. aracın tamamen tadilat işleri bitti, yarın boyaya gidecek araç.
akü yeri, depo kapağı yeri ve ön kalorifer yeri ayarlandı.

SDC10567.jpg

SDC10569.jpg

SDC10570.jpg

SDC10571.jpg

SDC10573.jpg

SDC10576.jpg

SDC10581.jpg

harika gidiyor. çok güzel olucak bitince. maşallah..
Motor 99 model demistiniz. ruhsat işlerini nasıl halledeceksiniz? muayene falan malum..
ihaleden almıştınız. plakasız mıydı? hemen plaka çıkarmanız gerekiyormu? bir süresi mi var? plaka çıkarırken yeni motorun numaralarını iletsek içinde bu vardı şeklinde, işlemleri o şekilde yapabiliyormusunuz? teşekkürler..

merhaba,
motoru ankaradan aldım faturalı zaten, benim aracımın ruhsatı ve plakası var zaten ben sadece parçaları aldım ve kendi arabama takıyoırum. Sadece motor numarası değişecek ve oda tespit yapıldıktan sonra muayene işlemlerini gerçekleştireceğim.

cem merhaba !!

ben artik kibrisdayim full time. internet baglantim yeni yapildi. artik bol bol haberlesiriz gardas. son durum ne? motor islemleri tamam mi?

selamalar.

abi merhaba,
son durumu resimler anlatıyor motor ve intercooler tertibatı tamam bitti.

aracın aküsünü içeriye aldık 2002 model orjinal yerine. Depo kapak yerini de yeni model de olduğu yere aldık.
Araç dün bütün kaporta işlemleri bitti. Dün artık boyaya gitti. 15 -20 gün içinde boyada bitmiş olur abi

abi selam araç boyada önümüzdeki hafta bitecek işallah
son resimlerini yolluyorum

4.jpg

5.jpg

6.jpg

15.jpg

20.jpg

abi depo yeri nasıl olmuş sence???

nasil oldu....??

super be abicigim ;D tam 463 havasini yakaladiniz ;)

insallah hersey umdugun gibi olur.

en onemli konu benim icin motorun performansi, inshallah iyi bir guc'e sahip olur.

abi büyük ihtimalle motorda sorun yaşamayacağız gibi aslında hayalim 300td koymaktı ancak türkiyede çok zor bulunuyor.

bu arada depo kapağı ve yuvası orjinal 463 kasanın yani orjinal olmayan hiçbir parça yok arabada biliyorsun sende abi
herşey orjinal

ellerinize saglik cem. hersey cok sahane gelismis. aracin bitsin'de seni amerika ve ingiltere'de bulunan G sitelerinde meshur edecem !!!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR