Mercedes G ' ye Turbo ..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metehan-arz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,281

Etiketler
Ynt: Mercedes G ' ye Turbo ..

5 vites getrag sanzimani gaziantep'e gondermisdim fatin beye.. bu aksam face'den haber aldim. sanziman harika olmus fatin bey'in 230'GE'sinde !! ;) asfalti parcaliyormus..!!!

wolf sanzimani, almanyada 1000 euro uzeri fiyat cekiyor. [tabii, bizim fiyatimiz nerdeyse yarisi :D

dedigim islemleri yaparsan sende bana dua edenler kervanina girecksin :smiley:

saygilar.

huseyin

Üstad hep karıştıyorsun, Fatin abi K.Maraş ta.

Fatin abi ne zaman Gatrag taktı? Daha yeni 711110 taktı sayılır?

selam osman ! :-[ pardon,,,,fatin abi'nin
memleketini hep karistiriyorum ama bir sebebi var. aklima gelsin soyleycem.. ;)

fatin bey'in sanziman getrag serisinden. 711 110 serisi , wolf 711 116. ikisi ayni verilere sahip. tek farki etiketleri. o da arac modelinden dolayi. aksam face'den haber almisdim cok memnun oldugundan dolayi.

motor yapılırken her şey daha da netleşiyor gibi.. Ankara'dan aldığım Oğzuhan Bey'in aracının motoru aldıktan 2 hafta sonra yatak sardı ve motor yapılıyor şimdi.. Oğuzhan Bey gerçi çok üzüldü bu durumu haber verdiğimde ve bana parça vs. konularında yardımcı olacağını söyledi, kendisi mercedes ustası olduğu için ama ne maillerime ne de forum'dan mesajlarıma bir cevap alamadım daha sonra.. Ben de bu konuda çok üzgünüm..

Daha da üzücü olan enjektör ve pompacıya verdik parçaları, Zaten bu enjektörler de bu aracın orjinal enjektörleri değil dendi.. şimdi orjinal enjektörler alınıyor.. Turbo ve intercooler takılıp uydurulurken diğer gerekli işlemler yapılmadığı için motor yatak sarmış zaten. motordan kalın yağ çıkması da ayrı bir üzüntü kaynağı oldu..

Motor sıfırlama işlemleri devam ediyor..

Teşekkürler, gerçekten bu ara ihtiyacım olan şey moral :smiley:) iyi ki böyle bir G sahipleri grubumuz var..

Dün sağolsun Samet bey de zahmet edip maslak'ta aracın yanına geldi: Güzel bir hediyeyle.. :smiley:) Tam da motor çevresindeki duvarlara rezonans izolasyonuyla uğraşıyorduk elimizde pürmüzler :smiley:

Hidrolik direksiyon sistemi komple cuk oturdu, boşluğu da iyi pompası da, artık park durumlarında yanaşmalarda kas yapmaktan kurtulmuş olucaz umarım.. yeniyıldan önce de bir kontak basabilsek tekrar kalbi atmaya başlayacak aracın :smiley:

Huseyin kardes,İnkblotzun motor degisimini merakla bekliyorum. 300 dizel turbo aracın motorunu takiyor,bakalim nasil bir sey ortaya cikacak. İzleyelim bakalim 8)
http://www.clubgwagen.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=2487

yurru ozgur kardes, kim tutar seni. aldin etrafina saglam adamlari , tamamsin massallah. arkan yere gelmez. bence aracini super bir sekilde cikarirsin evelallah.. :smiley:

mehmet abi inkblotz [ mark ] cok bilgili ve asiri detayci... yaptigi isleri biliyorum. bu son projesi de en az itinali olacak. bu americanlar'dan alacak iyi derlerimiz var aslind.
bir axel606 var clubwagen'de. o daha da hasta bir adam. inanilmazlari yapiyor ingilterede. o sokdu aklima 6 ileri sanziman isini...

evet ozgur. gunu birlik yorum ve ilerlemelerini duymak isteriz. ama eskilerden bahsetme artik. onlar geride kalmis...ileriye bak sen. ;)

Herkese Selam,

Malum kar kış işleri biraz aksatıyor. Samet Bey hidrolik direksiyon getirdi sağolsun, taktık birkaç ayak, boru vs. eksik kaldı, onları da getirince motoru kapatacağız.Sonrası artık kaporta, boya, döşeme ve makyaj işleri :smiley:) fotoğraflar şimdilik sadece motor sıfırlanmasına ait fotoğraflar.. Onun için biraz yol almadan fotoğraf yükleyip sıkıntılı işlerle mide bulandırmak istemedim :smiley: şööle bi ayağa kalksın önce. Nadir abiyle Can'ın aracı da 2 üst sokakta, kardeş kardeş paslaşarak çıkartıcaz bi iki aya araçları yola umarım..

Hüseyin Abi, eskilerden bahsetmek istemiyorum ama insanın aklında hep kalın yap çıkması, motor yatak sardıktan sonra aracı satın aldığım Oğuzhan Bey'in bi daha hiç mailime, mesajıma cevap vermemesi, yardımcı olurum demesine rağmen.. Neyse işte.. Herkesin kalbine göre versin..

Herkese iyi yıllar..

Merhaba Özgür
yazılarında bana karşı bir sitem var: ama bana sonradan hiç bir mail'in veya mesajın gelmedi..
aracı sana verdiğimde motorun durumu iyi idi
bana face yazdığın mesajda araç yağsız kaldığını ve 3 kere istop edip yağ lambasının yandığını belirtmiştin. ondan sonra motorun kitlenip sanayiye cektiğini ?

Merhaba, verdigin emailine parca listesini attim. Durumu anlattim, yag lambasi yanmadi zaten. Ayrica motordan kalin yag cikmasi da normal degil.. motorun durumunu sordum, dedim sizde de benzer bisii oldu mu dedim. Motor toplandiktan is bittikten sonra ilk kez yazdiniz.yil gecti, is isten gecti. Motor yapildigini soyledim, hic ses cikmadi. Simdi tesekkurler walla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR