Mercedes G300 Fikir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kondulu001 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,630

kondulu001

Yeni Üye
Yer
Trabzon
index.php

Sisleri , vinci , farlardakı ızgarayı kaldırıp Sadece Sağ tarafa tampona kare plaka nasıl durur arkadaslar fikirinizi sorabilirmiyim ?

Etiketler
Ynt: Mercedes G300 Fikir

görüntü değil işlevsellik önemli bence. ciddi düşünüyorsanız vinci sökmeyin offroad vinçsiz olmaz genede siz bilirsiniz bu hali daha güzel durur gibime geliyor.

plaka hic hos değil offroad yapmak hıc nasıp olmadı ama gecen gun arabanınne kadar ıyı oldugunu anladm.

bence de vinci sökmeyin her zaman lazım olabilir ;) ama farlardaki ızgarayı söküp plakayı yine sağa alabilirsiniz , nacizane fikrim :smiley:

abi dediği fikir güzel ben epeyden beri takip ediyorum g300 leri ama sana bi şey sormak istiyyorum internette 85 model g300 e yeni panjur yeni dodikler yeni tampon filan takmışlar şu an o takılanları g350 lere fabrikasyon takıorlar bu ürünleri temiz bi yerden temin etmek mümkün müdür ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR