Mercedes S 600 Pullman Guard

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,931

ufuk

Hayat tökezledi ve topallayarak devam ediyor...
Yer
İSTANBUL
Telsiz Çağrı Kodu
TB1BB
Mercedes öyle bir araba yaptıki bomba atsanız sarsılmaz "S 600 Pullman Guard" adının verildigi Limuzin 6 buçuk metre uzunluğundaki araç kurşun geçirmiyor.

Araçta 12 silindirlik 5.5 litre hacminde 517 beygirlik güç üreten motor bulunuyor. 830 Nm torka sahip olan zırhlı araçtaki güvenlik seviyesi askeri standartlarda. Alman lüks otomobil üreticisi Mercedes - Benz'in 80. yıl şerefine özel olarak ürettiği S 600 'Pullman Guard' güvenlik ve üst düzey konfır ekipmanlarıyla ön plana çıkıyor. Markanın amiral gemisi olan S 600 platformu üzerine geliştirilen araç Mercedes'in sınırlı sayıdaki limuzin üretim araçları kategorisine giriyor.

Devlet adamları ve ultra-zengin işadamlarına yönelik olarak geliştirlen 6 buçuk metre uzunluğundaki araç kurşun geçirmiyor. Araçta 12 silindirlik 5.5 litre hacminde 517 beygirlik güç üreten motor bulunuyor. 830 Nm torka sahip olan zırhlı araçtaki güvenlik seviyesi askeri standartlarda.

Aracın lastikleri hiçbir koşulda patlamıyor. Olası terörist saldırılara karşı B6/B7 dayanıklılık seviyesine sahip otomobil 'devlet onaylı' kurumlar tarafından test ediliyor. Araç, ordu standartlarındaki ufak ateşli silahlara ve el bombası dahil her türlü patlayıcıya dayanıklı. S 600 Pullman Guard'ın benzin deposu olası bir saldırıda delinirse kendiliğinden deliği kapatıyor. Araçta yangın söndürme sistemi de mevcut.

Aracın tüm gövdesi kurşun geçirmez yapıya sahip. Kapı içlerine yerleştirilen malzemeler evinizin çelik kapısının iki katı genişliğinde. Mercedes bu aracı üretirken, normal bir araçta kullandığı çeliğin birkaç katı fazlasını kullanmış. Alman firmanın özel olarak ürettiği aracın bakımları ise herhangi bir yetkili Mercedes-Benz servisinde yapılabiliyor.

Mercedes, özel ürettiği aracı kimlere sattığını ve otomobilin fiyatını henüz açıklamadı. Almanların Mercedes araba yapımında dünyada en dayanıklı araç olarak bakılmasını istedigi S 600 'Pullman Guard' tek geçilen araç olacak.

mercedes-benz-s600-pullman-guard-05.jpg

mercedes-benz-s600-pullman-guard-07.jpg

mercedes-benz-s600-pullman-guard-08.jpg

mercedes-benz-s600-pullman-guard-09.jpg

mercedes-benz-s600-pullman-guard-10.jpg

Etiketler

Ynt: Mercedes S 600 Pullman Guard

Aracın sağlamlığındaki püf nokta ise şuymuş;

Aracın geliştirilmesinde, güvenlik işinde uzman bir ekip görev alarak, üretimden çıkmış bir araca zırh plakaları takmak yerine, otomobil daha gelişme aşamasındayken, yani çıplak gövdesi üzerine zırh uygulanmış. Böylece zırh araç ile daha bütünleşmiş olurken Mercedes'in kalitesi korunmuş.

1566_12.jpg

mercedesbenzarmoredseriba0.jpg

670459_1205181_3008_2000_06C3761_26.jpg

670460_1205184_4064_2704_06C3761_30.jpg

670461_1205187_794_527_06C3761_46.jpg

670462_1205190_2560_1920_06C3761_48.jpg

670464_1205196_5616_3744_08A839.jpg

670465_1205199_5616_3744_08A840.jpg

ben limuzin değilde zırhlı bir 600 sel ile istanbula geldim böylebir lüx ve keyif alarak birdaha araba kullanmadım neredeyse, tek kötü anım gelirken 4 depo benzin aldım bodrumdan :D
yıldız gerçekten herşeyi hak ediyor..

evet ya o en sondaki en eski model ne kadar da güzel değil mi...

s 600 pullman'a gelince.. adamlar üretimde ne noktaya geldiler be. tabak-canak üretiyormus gibi rahat milyon tane model üretiyorlar üstelik en iyisini üretiyorlar.
20 yıl önceki arabaları hatırlıyorum. ilçeye bir doğan l gelmişti de yarım saat camından içeri bakmıstık mahalledeki cocuklar olarak.. bakalım 20 sene sonra ne göreceğiz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR