<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Merhabalar - Evolite Excamp 4 Çift Tente Çadır Hakk.</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="almera41" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
almera41' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba ; <br />
<br />
Evolite çadırı bende kullanıyorum gayet memnunum arabasi olan varsa sıkıntı değil , elle taşımak uzun süre sıkıntı olabilir ama çadıra gelince ben memnun kaldim saray yavrusu gibi kaliteli bir çadır ön ve arka tarafinda iki havalandırmasi mevcut ( iki kapı girişi ) su geçirmiyor , dışardan bakinca kaliteli ve spor görünüme sahip gerdirme ipleri sayesinde çadır kendini daha çok belli ediyor. Ben kampda kullanırken yanımda ki arkadaşlarda çok beğendi , bi ürünü kullanmadan ön yargı ile yaklaşmaminizi öneririm aksi takdirde herkesin aklında soru işaretleri bırakırsınız iyi günler .<br />
<br />
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
Hocam bende onu diyorum zaten. çadıra lafım yok, iyidir ama kıyaslamaları yapıyorum. sen onunla önce bir 20-30 km yürü helede dağcılık faaliyetlerinde ozaman o çadıra söversin. ben test etmedim ama amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok.. paran yok ise easycamp orta seviye için husky ler yok param var ben bu işin uzmanıyım diyorsan the north face derim ben...bu sadece benim fikrim insanlara aşılamak değil karınca kararınca yardımcı olabilmek. sana iyi eğlenceler üstadım dolu dolu kamp kurmalar...</div>