Mersin Merkez; Nohut Harmanı - Tepeköy Gezisi (04 Aralık 2011)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reis33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,793

reis33

Kamp II
Mesajlar
398
Tepkime Puanı
0
oğlumun sözünü dinlemeyip foto. mak. almayınca tlf sarıldık onunla çekebildiklerimiz onunda şarjı bitti :'(

Görüntü054.jpg


Görüntü055.jpg


Görüntü056.jpg


Görüntü057.jpg


Görüntü058.jpg
 

Etiketler
















Ynt: Mersin Merkez; Nohut Harmanı - Tepeköy Gezisi (04 Aralık 2011)

manık dagınında resimlerini bol bol cekmişsiniz koçayeride geçmişsiniz nereden cıktınız fındık pınarı tepe köy yoluna cıktıysanız birde manık dagını gezseydiniz saim abii
 

Ynt: Mersin Merkez; Nohut Harmanı - Tepeköy Gezisi (04 Aralık 2011)

Saim merhaba çeşmeli,den girdik müğlü ,nohut harmanı ordan tepe köye geçtik ordan büyük fındıktan kuyluğa indik.aslında arkadaşla niyetimiz küçük fındığa içmelere gidip su doldurmaktı son anda karar değiştirip bu güzergeha geçtik.
 



Ynt: Mersin Merkez; Nohut Harmanı - Tepeköy Gezisi (04 Aralık 2011)

reis33' Alıntı:
Saim merhaba çeşmeli,den girdik müğlü ,nohut harmanı ordan tepe köye geçtik ordan büyük fındıktan kuyluğa indik.aslında arkadaşla niyetimiz küçük fındığa içmelere gidip su doldurmaktı son anda karar değiştirip bu güzergeha geçtik.
resimlerden tanıdıgım kadarıyla evet bu yolu takip etmişiniz manık dagının güzel gezilecek yerleri vardı böyle bir sayfa acmıştım gezenbilirde yolunuzun üstüydü görülmeyede deger bir yer bizde m.ali le hallkkent gölüne gittik defendere batırdık göle azdaha tugrul abiyi
arıçaktım geldin ceksin bizi diyee

031220114565.jpg
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Mesajlar
1,531,967
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst