Mersin Sunturas Gezisi (27 haziran 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,193

bora1071

Zirve
Yer
mersin
sivastan bülent bey ile perşembe gününden görüşmüş ve pazar günü gezisinde bize katılabileceğinin teyidini almıştık. kendisi taşucunda yazlığında olunca 80 km yol yaparak mersin merkezde bizimle buluştu ve 4 kişi 2 defenderla, sunturasta güzel bir yemekten sonra defenderler için otoban olan yollardan gezimizi tamamladık. inşallah bizi ve araçlarımızı sevmiştir ;D işte resimler;

CIMG5912.jpg

CIMG5914.jpg

CIMG5919.jpg

Etiketler

Ynt: Mersin Sunturas Gezisi (27 haziran 2010)

gazi bey havalı tüfek atışlarınıda bizi geçiyor ve milleri kazanıyor :D

CIMG5945.jpg

CIMG5946.jpg

CIMG5947.jpg

CIMG5948.jpg

bülent bey zorbeyin direksiyonuna geçip aracın maharetlerini bize gösteriyor, güzel bir görsel şölendi. eline sağlık abi ;D

CIMG5949.jpg

CIMG5952.jpg

CIMG5953.jpg

CIMG5954.jpg

geziye katılan gazi abim, devrim kardeşim ve bülent abime teşekkürler. yeni bir gezimizde buluşmak üzere. adanalıları özellikle bekliyorum. o kendini biliyor ;D

CIMG5970.jpg

CIMG5971.jpg

CIMG5972.jpg

CIMG5973.jpg

CIMG5974.jpg

bora1071' Alıntı:
geziye katılan gazi abi, devrim kardeşim ve bülent abime teşekkürler. yeni bir gezimizde buluşmak üzere. adanalıları özellikle bekliyorum. o kendini biliyor ;D
bora kendi rızasıyla gelmezse geziye bizde 10 defender toplar adnaya gideriz sokaklarında korna çalar tur atarız.

2 hafta yoğun iş programı var, tamam anladık ;D bu nedenle temmuzun 3. haftası hamdi abide gedliğinde bu 10 defender olayını gerçekleştirelim en iyisi :smiley:

Helal olsun boracığım gezmedik yer bırakmadınız biz şimdi nereleri gezeceğiz ;D ;D ;D ;D

TUĞRUL' Alıntı:
Helal olsun boracığım gezmedik yer bırakmadınız biz şimdi nereleri gezeceğiz ;D ;D ;D ;D

abi sen gel mersine yer buluruz, plan yaparız :smiley: mesela 7 yıldır buradayım hala mut/yerköprüye gitmedim ayrıca karagöl, çiniligölde buna dahil. bence kamplı gezilerde yapmak lazım. ayrıca günübirlik gezilerde bizim eskiden enduro motorlarla yaptığımız demirışıktan yavcaya doğruydu yanılmıyorsam, çok güzel orman yolları var. yolu bilen biriyle deneriz :D ne zaman mersindesin abi? bu arada benim arac telsiz almak istiyorum ucuz yollu, önerin varmı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR