Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 316
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,647
Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

en son durum :

Meral kolilerini bana getirecek, Reha benim yanıma uğrayacak ve teslimatlar yapılacak :D bu arada benim vereceklerim hazır değildi annemden rica ettim bulabilir umarım, yoksa çok üzüleceğim....yani Ankara organizasyonu tamam diyebilirim :smiley:

Etiketler

Selamlar,
koliler Zerrin hanim ve Meral hanimdan teslim alind.. kismet ise yarin saat 1230 civari Gunay beye teslim etmeyi planliyoruz. Selamlar, reha

Ankara'daki yardımların ulaştırılması konusunda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim :smiley:

Reha çok teşekkürler buraya kadar gelip yardım kolilerini teslim alman çok büyük bir incelikti, umarım yerine ulaşınca sevinen çok olur....

reha' Alıntı:
Selamlar,
koliler Zerrin hanim ve Meral hanimdan teslim alind.. kismet ise yarin saat 1230 civari Gunay beye teslim etmeyi planliyoruz. Selamlar, reha

Selamlar,
koliler Gunay beye teslim edildi..

Zerrin hanim
hic onemli degil, boyle hayirli bir calisma icin olduktan sonra ..

herkese iyi bayramlar dilerim, reha

Merhaba arkadaşlar..Evet sevgili Reha sagolsun kolileri getirdi..Bu vesile ilede kendisi ile yüzyüze tanışmış olduk..Bilahare biz Günay abi,Mesut ve ben üçümüz dağa çıkıp gezenbilir gurubu adına bayram öncesi bir başlangıç yardımı yapabildik..

Olayın fotograf kısmına geçelim isterseniz...Saat 12:00 civarı buluştuk ve kolileri aktardık..Biraz yorgunluk atıp sohbet ettik..
PC190224.jpg

PC190222.jpg

PC190220.jpg

PC190219.jpg

Birden Abi ellerine sağlık , seninde katkılarından dolayı çok teşekkürler ediyorum ben kendi adıma :smiley:

Sonra yola çıkıp kamp alanına vardık..Kampa kar yagmış Allah kolaylık versin bu sogukta..

PC190227.jpg

PC190230.jpg

PC190231.jpg

PC190232.jpg

PC190233.jpg

PC190234.jpg

PC190235.jpg

ceranus' Alıntı:
Birden Abi ellerine sağlık , seninde katkılarından dolayı çok teşekkürler ediyorum ben kendi adıma :smiley:

Zerrin estagfurullah burda teşekkür edilmesi gereken tüm gurup üyeleridir ayrıca Günay abi ye ve Mesut'a da bugüne yetiştirme çabalarından ötürü teşekkür ederiz..birde Reha ta oralardan aldı getirdi sagolsun..

Bu işe en çok sevinen Günay abi oldu..Bayram öncesine bişeyler yetiştirme çabası Günay abiyi çok strese sokmuş.. ;D ;D ;D sevincini böyle gösterdi günay abi.. :D :D :D

PC190263.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.