Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 316
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,496
Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

Tüm yardımsever dostlarıma teşekkürler ederim.
Aranızda olmaktan mutluluk ve gurur duydum.

Allah kabul etsin!
Şansımıza yolda güzeldi Suadiyeden otele kadar rahatça geçebildik .
Şu anda İzmit'te yağış başladı o yoldan artık bu kadar rahat geçilmez.

Birlikte yeni yardım çalışmalarına diyelim....

Etiketler

Bu yardım organizasyonun da emeği geçen herkese teşekkürler...

Bugün bizleri en iyi şekilde ağırlayan İzmit ve Bilecik grubuna; rehberliğimizi yapan, başta Mesut abi ve Günay abi olmak üzere tüm dostlarıma teşekkür ediyorum...

Ve tabi ki bu yardım organizasyonunun ikincisini gerçekleştirmemiz de en büyük emeği sarf eden ve buradan tüm organizasyonu sağlayan Murat Can hocama teşekkür ediyorum...

Kartepeye otomobil ile gitme şansım olmadığı için, beni evimden alan Yücel hocama ve dönüşte beni evime bırakan Sevtap hanıma da ayrıca teşekkür ediyorum...

Fotoğrafları çeken arkadaşlara da teşekkür ediyorum...

Çok güzel bir gün geçirdik vede güzel bir iş yaptık...Allah hepinize gönlünüze göre versin...

Yardımbilir

Kartepe27012008yardm018.jpg

Kartepe27012008yardm017.jpg

Kartepe27012008yardm014.jpg

Gezenbilir e devam;

CIMG5556.jpg

CIMG5568.jpg

CIMG5569.jpg

CIMG5571.jpg

CIMG5577.jpg

CIMG5592.jpg

CIMG5595.jpg

CIMG5596.jpg

CIMG5594.jpg

bütün arkadaşlara teşekkür ederim amacına ulaşan güzel bir gün geçirdik :smiley:
yardımbilir-gezenbilir-yiyenbilir üçü bir arada ;D

birde slalom yapanbilir vardı ama arkadan gelen arkadaşlar araba kontrolden çıktı zannetmesinler diye kısa kestim ;D

yücel' Alıntı:
birde slalom yapanbilir vardı ama arkadan gelen arkadaşlar araba kontrolden çıktı zannetmesinler diye kısa kestim ;D

Yücel arkandaki minibüs olayı perdelemeşti aslında, açık etmesene yaw... :smiley:

aracının önünde uzaktan gördüğüm kadarıyla bizlere anlatacağı bi hikaye var merak ediyorum da.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR