Midibüs ten karavan olmaz mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan leventk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,710

leventk

Aslolan, yolculuğun kendisidir. Varış değil.
Yer
Cunda
Web
www.cundavilla.com
Olur.
Olmayacak bir şey yoktur.
At arabasından bile karavan olur.
Yeter ki iste, sabret, çalış, çalıştır... :smiley:

281220111525.jpg

281220111537.jpg

181220111393.jpg

Etiketler
Ynt: Midibüs ten karavan olmaz mı?

Hayalimdeki arac.....

1999 model bir midibus (iveco) 8-9 bin civarinda. Uzerinde oynamak icin cepte yeterince butce kaliyor. Ustelik genis ve konforlu bir tasarim yapilabilir. Fakat motorlar 3-4000 cc hacimde ve tuketim korkunc boyutlarda olabilir.

Bu arac sizin ise, ic tasarimini gormek isterdim...

Ynt: Midibüs ten karavan olmaz mı?

Celal Hocamdan güzel bir örnek:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66675.0

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR