Midland İçin Anten?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yazargezeryolçizer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,556
Mahmut Bey Selamlar.
ABD den bir CB siparişi verdim ( Midland 1001 Z)
çıkış gücü 4watt.
Bu telsiz için bana kısa bir anten önerebilirmisiniz.

Etiketler
Ynt: Midland İçin Anten?

Kerim bey sipariş verdiğiniz Midland 1001 Z model cıhazınızı ben sadece am modülasyonlu olarak hatırlıyorum fm mod.da olsaydı kullanışlı olurdu.anten konusunda benden kısa olarak marka istemeyin çünkü boy ne kadar kısalırsa verim de o kadar düşüyor.bunda benim telsiz i sadece konvoydaki araçlarla iletişim kurmak için görmediğiminde payı var.benim için telsiz en az aracınız kadar güvenli olmalı malum her yerde telefon çekmeyebiliyor.

Mahmut Bey bilgiler için çok teşekkür ederim.
Telsizin ucuzluğu ve dizaynı beni aldattı.
FM bandının olmadığını sonradan farkettim.
Neyse artık yapacak bir şey yok postadan geçerse bir süre takıp idare edeceğim.
Zaten kargo ücreti telsizin ücretini geçiyor.

Kerim bey bu tür cıhazları buradanda temin edebiliriz am/fm olarak bilginiz olsun fiyat farkıda çok fazla olmaz

Bu gidişle telsizi geldiği gibi satışa çıkaracağım.;D
Ben Ankaradayım burda baktığım telsizler ABD fiyatı *5 şeklinde
Ruhsatlı olmasının avantajlarını biliyorum ama sucuların ruhsat aldıklarına çok ihtimal vermiyorum.:smiley:
Bende bir eltelsizi var CB ama anten sorunu + pillerle uğraşmaktan gına geldi.Yapım yılıda milattan önce olmalı.:smiley:
Cihazları temin edeceğimiz yer olarak İstanbul u kastediyorsunuz sanırım.
am/fm i olan sizinde tavsiye edeceğiniz bir cihaz alabilirim.
kasirga1' Alıntı:
Kerim bey bu tür cıhazları buradanda temin edebiliriz am/fm olarak bilginiz olsun fiyat farkıda çok fazla olmaz

Bir kaç gün gecikme için kusura bakmayın.40kanal cb mobil am/fm danita 1640 markası cıhaz sıfır 150tl. alan42 el cıhazı am/fm 10x40 kanal yedek batarya kutusu araç çakmak soketi ve kılıfı kit halinde kutulu ve sıfır 175tl bu cıhazlardan bir kaç adet var bilginiz olsun.isteyen arkadaş olursa benimle temasa geçebilir

kasirga1' Alıntı:
Bir kaç gün gecikme için kusura bakmayın.40kanal cb mobil am/fm danita 1640 markası cıhaz sıfır 150tl. alan42 el cıhazı am/fm 10x40 kanal yedek batarya kutusu araç çakmak soketi ve kılıfı kit halinde kutulu ve sıfır 175tl bu cıhazlardan bir kaç adet var bilginiz olsun.isteyen arkadaş olursa benimle temasa geçebilir

Resim ve özelliklerinden bahsedermisiniz çekme alanları,garanti, bağlantılar gibi... Yavaş yavaş öğrenelim :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri