Mitsubishi Pajero-Pinin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moşimoşi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,071

moşimoşi

Yeni Üye
Selamlar öncelikle.
2001 model Pinin gaz kelebeğinde problem vardı.İzmir'deyim ve bu arabayla ilgili yaptığım araştırmada anlayan ustayı ve parçasını bulmanın zor olduğunu anladım.Kapsamlı araştırmalarım sonucu İzmir'de belkide yetkili servis dışında tek ustayı buldum.15 yılı aşkın süre yetkili servisde çalışmış ve mitsubishi araçlarla ilgili tüm eğitim sertifikaları ve deneyimi almış.Arızalı parçayı değiştirdi ve yağ değişimini yaptı.Araçla ilgili bilmem gerekenleri bana gösterdi.İhtiyacı olana burdan yardımcı olabilirim.
Teşekkürler Dikmen usta..

Etiketler
Ynt: Mitsubishi Pajero-Pinin

merhaba,

bir süredir pajero pininleri incelemekteyim, hoşuma giden araçlar. ancak pek çok japon gibi servis maliyetleri ve 2.el piyasasının yok denecek kadar az olması gözümü korkutuyor.

internette hakkında fazla bilgi bulunmuyor. bu bağlamda ustanızla konuştuklarınızı ve araçtan edindiğiniz tecrübeleri kısaca buradan paylaşabilirseniz, ben ve benim gibi bu aracı merak eden kişiler için güncel ve faydalı bir başlık olabilir..

şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar,
bildiğiniz Pajero PININ 3 kapı için dodik uygulaması yapan bir yer var mı? Ben bir türlü bulamadım. Resmen hayaler arazi aracı. teşekkürler..

chn4144C' Alıntı:
Arkadaşlar,
bildiğiniz Pajero PININ 3 kapı için dodik uygulaması yapan bir yer var mı? Ben bir türlü bulamadım. Resmen hayaler arazi aracı. teşekkürler..
Sayın chn4144C
mesajınızda "forumumuza uygun olması" için gerekli değişiklikleri yaptım. Bir kez daha daha dikkatli olmanızı rica ediyorum, iyi akşamlar dilerim, reha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler