<div class="bbWrapper">Arkadaşlar merhaba.<br />
<br />
Ne yazık ki 2005 1.9 JTD Doblo ile olan uzun süreli ilişkimi sonlandırdım. <br />
<br />
Oldum olası bu araçlar ilgimi çekmiştir. Özellikle tenteli modelleri. Askeriye yurdum insanını 3 ayda insanlıktan çıkarırken bu araçların karizmayı çizemiyorsa durup düşünmek gerekiyor. Hem eşim hem ben dağ bayır gezmeyi çok seviyoruz. işin içine 2 tanede köpek girince sıradan bir araç tabi ki işinizi görmüyor. Uzun süredir aklımda 4X4 bir araç almak var. Fakat CJ5 ile Defender arasında gidip geliyorum. İşin içine 2 köpek girince CJ5 gözüme ufak gözüktü. Haliyle tek mantıklı çözüm Defender 110 kaldı. Bir arabanın karizması sıcaktan bunaltıp, tozdan bayıltıp, uğultu içinde soğuktan dondurması olabilir mi ? oluyor işte. Çok uzun süre forumlarda gezdim. Sonra rahat batması oluşunca Defender da kara kıldım. Sonuç olarak şu an bulunduğum nokta; MKE çıkması Defender almak üzereyim. Tabi ki aracın durumu pek iç açıcı değil. Motor en azından yağ yakma evresine ulaşmamış. Bu aracı almak mantıklı mı ? İlk amacım yaz başına kadar ufak bir masraf ile trafiğe çıkartmak. (boya+TÜV den geçecek kadar toplamak) fakat kafam çok karışmış halde. 2000-3000 lira gibi bir fiyata alınan bir araç başıma ne gibi işler açacak. Kaporta iç döşeme zırnık umurumda değil. İleride başıma gelecek bir difransiyel + şanzıman problemini çoktan göze almış durumdayım. Sizce çok mu hayal kuruyorum ? Bu beni durdurmak için son haftanız. Durdurmak derken sonuçta Temmuz-Ağustos gibi zaten 15000-20000'i bir miktarı gözden çıkardım. Ya bu aracı alıp trafiğe çıkartacağım yada yaza bir operasyona girişeceğim. Görüşlerinizi şu aşamada çok değerli. Şimdiden teşekkür ederiyorum</div>