Bugün yine hava kapalı ama sıcaklık yüksek, güzel bir hava vardı. Mobidikle çıkıp Sokullu'daki ablamlara kahvaltıya gittim. Sonrasında yine mobidik'ime atlayıp Bahçeli 7. caddeden de geçerek evime geldim. Güzel bir gezinti oldu.
Köydeyim, Mobidik'imde uzaklarda bir gün daha... Sonra Haftasonu denen müthiş buluş geliyor. İnşallah haftasonu hava güzel olursa Mobidik'imle gezerim birazcık...
Köydeyim, Mobidik'imde uzaklarda bir gün daha... Sonra Haftasonu denen müthiş buluş geliyor. İnşallah haftasonu hava güzel olursa Mobidik'imle gezerim birazcık...
Bugün de bir Cumartesi günü önce Güçlü ile (Kamper kamyonetim) Göksupark'a gittik ve döndük.
Sonra Mobidik ile çıktım. Hava çok güzel. Güneşli bir gün. Motorumu Bahçeli 7'ye sürdüm özgürce.
İnsanlar cadde boyunca aşağı yukarı gezinenler, Motorcu kuryeler, Büyük motorları olan abiler, Hınca hınç dolu Cafeler...
Malesef oralarda motoru çekip gezecek yer pek yok. Bu nedenler turumu atıp döndüm efendim.
İşte bu Cumartesi Mobidik'le böyle eğlendik
Bugün sabah Mobidik'imi çalıştıramadım çünkü akü zayıflamış. Neyse Allahtan bu durumlar için motosiklete bir kickstrat koymuşlar. Bu şekilde çalıştırıp Emek 8. caddeye (Bişkek Cad.)kahvaltıya gittim. Dönüşte Beşevler ve Tandoğan'dan geçtim motorumla. Pazar günleri Angara'da hiç trafik olmaz, ben de rahat rahat Mobidik'imle gezerim.
Bugün tam gezeceğim saatte hava kapadı, rüzgarlar esti ve yağmur başladı. Ben de Mobidik'imi durduğu yerde 10dk çalıştırdım. Yeni aldığım ahtapot lastikleri Mobidik'imin port bagajına taktım. Ayarladığım ayran şişesini de heybedeki yerine yerleştirdim.