Merhaba belki ilginizi çeker veya burada da modeller ile ilgilenen vardır diye başlık açmak istedim. Ben 1 yıldan uzun süredir modelcilikle ilgileniyorum. Aracımı alalı daha 5-6 gün anca oldu. Aracım: HPI Savage X 4.6 Reverse modeli. Buyrun fotoğrafları :
Araç çok iyi yanılmıyorsam yakıtlı model... Bende traxxas stampede xl-5 var elektrikli, 1 yıl oldu alalı... Performansı oldukça iyi ama piller biraz daha uzun dayansa daha iyi olacaktı ;D Daha başka arkadaşlar varsa bir buluşma ayarlayıp kapıştırsak mı acaba ;D
Aracın çok güzel hayırlı olsun güle güle kullan. 8-10 senedir bende modelcilik yapıyorum gerçi şu aralar hiç ilgilenemiyorum. Bende de Hpi Mt2 ve Hellfire var. Hatta Hellfire a Usd den Kompresör getirip taktık. % 30 güz artışı sağlıyor. Acayip bir alet oldu benim diyen araçların canına okuyor Foto'lar aşağıda ...
Hocam ben diyorum daha çok rc ci çıkacak bu sitede bence bir buluşma ayarlayalım ;D Her hafta hezarfen havaalanında yarışlar yapılıyormuş ama hiç gitmek nasip olmadı...
başlığın ilgi çekmesine sevinidm. Defender'in birebir modelini yapmak mümkün. O ancak defender'in modeli elektrikli bir rock crawler olur. Buradan fotoğraflarını görebilirsiniz.
Yaklaşık 7-8 sene oldu heralde..
Sapanca göl kenarında hobbyrc nin bir buluşmasına gitmiştik..
Videolar ve fotoğraflarım arşivde bir ara paylaşırım..
Çok hoş sürat tekneleri ve yatlar vardı yaklaşık 1-1,5 metrelik..
Diğer RC araçlar da çoook hoştu gerçekten