model unımoglarım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fuat yongacı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,527
Yer
istanbul
Model unımoglarım.......

DSCN6226.jpg

DSCN6227.jpg

DSCN6230.jpg

Etiketler
Ynt: model unımoglarım

Cok guzel bir hobi.Toplamis oldugunuz modeller de cok basarili.
Bu merakta olanlari gormek daha da guzel.Modellerinizin artmasi dilegiyle.

güzel ve nadide parçalar bende 1:18 model toplamaktayım ancak arazı araçlarında çok fazla seçenek bulunmamakta ben daha çok amerikan topluyorum 200 araçlık bir garajım ancak sergileme fırsatı bulamadım şimdiye kadar unimoglarda en büyük 1:24 olanını bulabildim elinizdekiler güzel araçlar hoşçakalın :smiley:

Merhaba.....Teşekkür ederim....1/18 unımog,, bildiğim kadarı ile sadece schuco firmasının ürettiği modellerde var...Ebay üzerinden takip edebilirsiniz...Birde gergedan hobby firması,,zaman zaman 1/18 ve 1/43 modellerini getiriyor....Bende imkanlar dahilinde unımog modellerini toplayarak özlem gidermeye çalışıyorum....Hayalim çift kabin bir 406 doka sahibi olabilmek işallah.....Saygılarımla hoşçakalın...

çok güzel içim gitti

peki teneke araçlardanda varmı.reno polis aracı

Sağolun teşekkür ederim...Bende teneke olarak 2-3 adet var...voswos....corvette...çöp kamyonu(yerli üretim 60 lı yıllar) Reno 12 yok ..Tabiki olmasını isterim......Gitti gidiyordan takip ediyorum....Aslında teneke ayrı bir tarz...İmkanlar izin verse çok güzel objeler var tabiki.......İşte böyle......Saygılar ...Hoşçakalın

Merhaba 1/18 Unimog olarak Schuco firmasi yanlis saymadiysam 11 degisik model yapti.Detay olarak gercekten son derece tatmin edici ve arkadasimizin dedigi gibi bulunmasi oldukca zor modeller.Saglam bir takip ile dordu yurt disindan ikisi memleketimizden olmak uzere ben alti tanesini toplayabildim.Tabii ki uygun fiyatli olmak kaydiyla.Gerci su siralar parasi neyse vereyim deseniz bile onbirin hepsini yapmak neredeyse imkansiz.Yine de sekiz belki dokuzu zorlayabilirsiniz. Evde nasil muhafaza ediyoruz sorusuna gelince.Evet cok zor oluyor.Cocuklar , meraklilar , temizlikciler ve daha sayamadigim her turlu tehlikeye karsi ya kutularindan cikarmadan seyir zevki olmadan saklayabilirsiniz yada camekan vitrin turu birsey yaptirip seyredersiniz.Burada da devreye toz faktoru girer.Vitrininizin toz almamasi icin cok iyi tasarlanmis olmasi gerekir.(bir kac sayfa daha bu konuda yazabilirim ama simdilik yeter)Bir de yeterince arazi araci modeli yok diye serzenis var arkadasimizdan.Eger detayi cok ve fiyati pahali olan kaliteli modellerden baska modelleride toplarim derseniz arazi araclari olarak bende yuze yakin model var simdilik.(Kamyonetleri dahil etmeden)Bu aksamlik bu kadar basinizi agritmak yeter.Merakli olan herkesin koleksiyonlarinin artmasi dilegiyle iyi geceler.

ozgurmodel' Alıntı:
saklamak zor olmuyor mu?
nasıl muhafaza ediyorsunuz evde ise?]
[/quote Merhaba 2 adet camekanlı dolapta muhafaza ediyorum koleksiyonumu fakat artık onlarda yetmiyor...yaklaşık 42..43 yıllık bir koleksiyon...Lesney matchbox ağırlıklı modellerden oluşuyor.....Yer sorunu olmasa diaroma tarzı bir şeyler yapmak istiyorum....Saygılarımla hoşçakalın...

yugun' Alıntı:
Modelleriniz çok güzel,
Karavan koleksiyonunuzu da görmek isterim mümkünse, Resimde yarım çıkmış ama..
Merhaba...Model karavanlarımın hepsi o kadar malesef.......Ağırlıklı olarak eski matchbox 1.64 ölçekler mevcut.. Teşekkürler.Hoşçakalın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri