<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="jeep" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
jeep' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Bugün maroff offroad oyunları başlığına yazdığım çoğu mesaj silinmis. <br />
<br />
Bana bilgi verilmedi.<br />
<br />
Küfür şiddet cinsellik hakaret ve siyaset içeriği yoktu.<br />
<br />
Ahbap çavuş ilişkisi mi var?<br />
<br />
Tatmin edici muhatap bulamazsam, daha girme isteğim kalmadı.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Arkadaşlar Şu an net bir yorum yazacağım...<br />
Göktuğ Öztürk'ü hiç görmedim.<br />
Hiç sohbet etmedim.<br />
<br />
Sadece Gzb ve GazOff forumlarında CJ hakkında bilgi almak amaçlı laflar atmışımdır.<br />
Ancak bu kişinin Gezenbilir'de attığı 5200 Adet postun hepsini okumuşumdur.<br />
Bunu o kişiyi sevdiğimden değil, CJ'yi sevdiğim ve hakkında Türkiye'de alanda en bilgi sahibi olduğu 3-4 kişi arasında gördüğüm için okumuşumdur...<br />
<br />
Adam 4 yıl önce CJ'sine 35 lastik takıp sonuç-zararlarını yazmış...<br />
3 yıl önce SOA yapmanın artı ve eksilerini yazmış...<br />
Şuan CJ'yi off road için modifiye edeceksek; Sadece Göktuğ abinin attığı postları okuyarak en iyi ask, diferansiyel, yükseltme, şanzıman tiplerini, oranlarını görebiliriz. Bunun nedeni; önümüze sunulacak tüm teklifleri kendisi denemiş ve Gezenbilir'de artı ve eksileriyle çıkar kaygısı gütmeden paylaşmıştır...<br />
<br />
Aynısı; Land Rover için yapan abilerimizden de çok şey öğrendim...<br />
Bu adamlar 5 yıl önce googlede düşünün Facebook yokkken bunları paylaştılar...<br />
<br />
Bu kişi İnşaat Mühendisi; kör cahil bir adam değil...<br />
<br />
Eğer bu kişinin Post'u siliniyorsa;<br />
Lütfen beni şimdi silin...<br />
<br />
Çünkü bundan 5 yıl sonra postları silinen ama geçirdiğimiz 5 yıl boyunca Dünya Kadar bilgi paylaşan bir insan olmak istemiyorum...<br />
<br />
Ve tekrar altını çizerek bir şey yazıyorum...<br />
<br />
<u>Ben Göktuğ abiyi bir kere bile görmedim, internette iki msg'nin üzerinde hiç bir sohbetim yok. Bunları sadece CJ' sevdam yazdırdı...</u></div>