Motokaravan Aliyorum. Yardim Edin Lutfen.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Basri... Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,106
Dostum ben biraz bodoslama dalıcam ama kusura bakma.
Karavan konusunda amerika türkiye dünyalar farklı. 30 bin lirayatürkiyede 12 ay yaşanacak karavan alıcan bir de 2. Elde zarar etmiycen???? Öyle bişeyin olamayacağını kesin olarak söyleyebilirim. Haaa inat edersen olur nasıl olur bir panelvan alıp içinde şişme yatakta yatarsın kasetli tuvalet musluklu bidon piknik tüp idare edersin anca öyle olur ki onda bile satarken zarar etmeme ihtimalin yok.
karavanda 12 ay yaşamak zaten zor 100 bine de alsan herkes yaşayamaz. Bu ilanlardaki karavanlar çok kötü. Neden kötü çünkü siz 40 bin tl altı diye süzüyorsunuz, o paraya anca bu kadar köfte olur.
Alkovenli araçlar kesinlikle ..... Aman uzak dur , isuzu ilanda guzel ama dikkat muayenesini alan yapsın oyununa gelme elinde patlar. Mutlaka satıcı yaptırsın hatta muayene sırasında sen de aracta ol eksik problem gor bir dahaki sefer sen yaptırıcan.
Ancak bu kadar moral bozucu bir mesaj gelebilirdi :unamused: Daha hiç görmeden karavanlar köfte oldu,ikinci ele çıktı zarar etti.Sizin maddi durumunuzu bilmiyorum ama herkesde 150-200 bin tl verip lüx karavan alıcak durum yok.Ben deperemzedeyim,19 ay konteynırda annem ve iki küçük kardeşimle kaldım.basri beyin linkini attığı karavanların biri bile olsaydı bayram ederdik herhalde.İnsanoğlunun alışamayacağı,uyum sağlayamayacağı hiç bir şey yok,yeterki peşin hükümlü olup mücadeleyi baştan kaybetmesin.

Etiketler
Gerçekler ne yazık ki acıdır. Ben de 98 depreminde eşim ve cocugumla 3 ay 4.25 sally karavanda yasadim. Sonra da biri tabert avrupa diğeri de yine yerli karavanlarım oldu, verdiginiz linkteki karavanlarda yasanmaz demiyorum çadırda da yaşarsın ama bu iş zevk keyif icin yapılan bir iş. çile çektikden sonra ne anladım karavancılıktan.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri