<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Motokaravan İçin Marka Tercihleri;marka Ve Modeller Arası Kıyaslamalar</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="gezegen07" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
gezegen07' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Bir "Camper" motokaravan arefesindeyim. Tabii seçim-karar aşamasında marka bakımından git-gel yaşıyorum. Açıkçası oylamada da gördüğüm üzere PSA grubu liderliği açık ara önde devam ettiriyor. Mantık PSA dese de beni bu günlerde en çok düşündüren araç "Vw Crafter". 5 yaş sınırını geçmesi, hacim olarak güzel (kaç m.küp bilmiyorum ama), kalite, yakıt, imaj vb. nedenlerden dolayı araç konusunda benim açımdan uygun geliyor. <br />
Bu konudaki tecrübeli büyükler-arkadaşlardan yardım bekliyorum, bu konuda fazla bir bilgi de görmedim(göremedim). Sizce "Crafter"'in motokaravana özellikle teknik bakımdan uygunluğu-uygunsuzluğu konusunda neler söyleyebiliriz. Örneğin cam açmaya kalktığımızda uygun cam bulunur mu, aracın altı depo için uygun mu, en-boy yükseklik konusunda artı-eksi var mı, gibi. Şimdiden yardımlara teşekkür ederim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Değerli Genç Kardeşimiz.Alacağınız araba konusunda kararlı olduğunuzu gördüm.En azından bizim gibi gözünüzü kapatıp atlamak gibi bir düşüncede değilsiniz.Bu, başlangıç olarak güzel.İlgi görmediğinizden yakınıyorsunuz.Bu sitede öyle değerli insanlar var ki,siz istemeseniz de sayfanıza girer, gereğini yaparlar.Yeterli imajı vermemiş olabilirsiniz.Taşıt edinme konusunda yeterli tartışmaların yapıldığı kanısındayım.Ben kendi taşıtımla ilgili" taş gibi araba "ibaresini okumuş ve hiç düşünmeden aldım.İşin aslı yapım aşamasında anlaşılıyor.Bu neden le kimse size şu aracı alın demez.Yazılanlardan (ilgili bölümde)kendinize söyleneni alıp,ona göre bir taşıta sahip olup,plan aşamasında benim arabam bu diyerek işe başlamanızda fayda var.Henüz çok gençsiniz.Yapacağınız karavanı blkide uzun yıllar kullanacaksınız. Acele etmeyin derim.Deneyimli arkadaşların sayfalarını inceleyin. Atilla Beyi iyi yakalamışsınız. Bu konuda gerçek söz sahibi ve donanımlı. Sevgilerle kalın,sevgisiz kalmayın.</div>