Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 683
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,970
Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

abi sana bu konuda da bi tavsiye de bulunuyum. yarın musait olduğun zaman ara beni 0539 982 49 10 mehmet

abi bekledim telefonunu aramadın ya da sen telefon numanı ver bende seni arayabilirim.

Etiketler

Zarane web siteniz var mi?

Her nekadar konu dışında türlü muhabbet almış yürümüş ise de , ben yine de yeni bir örnek ekleyerek özümüze dönelim diyorum.

Bu model aslında yeni değil. Komik fotolarda sıkça rastlamış,bir arkadaşımızda siteye fotosunu eklemişti.

1982 yılında planlanarak çalışmalara başlanmış ve 1984 yılında satışa sunulmuş. Almanya'da TUV'tende geçmiş Saab 900 modeline monte edilmiş ve çok satılmasa bile artık efsane olmuş.

İşte TOPPOLA Camper

Bu da başka bir mini Camper KOLİBRİ

Ahmet bey konumuz dağılmıştı kusura bakma ama toparlamışsınız, yeni örnekler için teşekkürler

çinden gelen şu 12000 tl lik araçlara uygulanabilir dfm miydi neydi adı

evet hemen hemen aynısı fakat kalite farkı varmı bilmiyorum

Bu modelinde Ahmet'e (aslanahmet) bir fikir vereceğini umuyorum.

Keyif bölümü...

Aracı hatchback olanlar, neden olmasın ?

yani bütün hikaye gönül verme, az ile yetinip mutlu olabileceğimiz anları yakalayabilme, ufacık araba ile istedin mi yaşam şartları kurulabiliyor, halbuki illa şöyle olsun böyle olsun derken yaşam içinde yakalanacak anlar kaçıyor, (tabii bunları kendime söylüyorum, yada benim gibi karavanını satıp nasıl olsa daha iyisini yaparım diye karavansız takılanlar için)... saygılar, sevgiler...