Motokaravan Ruhsat Ve Sigorta Alımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aydanyundem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,244

Aydanyundem

Yeni Üye
Merhaba yakın zaman Reno master 2 14+1 okul taşıtı aldık. Ruhsatı üstümüze alırken ticari araçtan hususi araç olarak işlettik. Şimdi ise arabanın vizesi yaklaşıyor ve ayrıca aracın henüz bir sigortası yok . Sigorta fiyatları 6000 ve 6500 lira arası değişiyor . Sorumuz ise şu aracı vizeye girmeden mi karavana dönüştürmeliyiz yoksa önce vizesini (şu an içi koltuklu halde ) alıp sigortasını yaptırıp sonra mı karavana dönüştürmeliyiz? Maddi bütçemiz şu an biraz küçük durumda o yüzden en uygun fiyat açısından hangisini yapmamızı önerirsiniz ? Değerli görüşleriniz bizim için önemli teşekkür ederiz

Etiketler
Merhaba.. öncelikle hayırlı olsun bende sizin gibi aynı araçtan almıştım. Ben aracın tadilatı bitene kadar kullanmayacağım için sigorta yaptırmadım, karavana dönüşümünü tamamladığımda sigortasını yaptırdım ve karavanı deneme amaçlı birkaç yere gittim.
Vize içinde kasım sonuna kadar vaktim olduğundan dolayı şuan tse onayı arkasından da muayene yaptıracağım. Ayrıca tadilat için bilgi ve deneyimlerimi paylaşabilirim.

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.. Tabi ki bilgi ve deneyimlerinizi öğrenmek isterim şu an çok başındayız ve şimdiden kafamız çorba olmaya başladı bile

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.. Tabi ki bilgi ve deneyimlerinizi öğrenmek isterim şu an çok başındayız ve şimdiden kafamız çorba olmaya başladı bile
trafik sigorası yaptıracaksanız karavan sigortası da yapan br şirkete yaptırmaya dikkat edin.Yoksa sorun yaşarsnız.