Motokaravan Satın Almak İstiyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Nac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,723
Ynt: Motokaravan Satın Almak İstiyorum.

Hayırlı olusn Karavanınız...

gönlünüzce gezmeniz dilegiyle..

iç fotograflarını da çekerseniz memnun oluruz..

Etiketler

Güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanız dileğiyle!.. :smiley:
Sanırım Ege Karavan (Mehmet Kökçü) yapımı. :-\ Biraz daha yazı ve fotoğraflarla tanıtırsanız memnun oluruz.

Cavid Sezen

Hayırlı olsun keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim....Detaylı fotoları sabırsızlıkla bekliyor olacağız.
Sakıncası yoksa size maliyetini paylaşabilirmisiniz?
Kalın sağlıcakla

gezmen' Alıntı:
Güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanız dileğiyle!.. :smiley:
Sanırım Ege Karavan (Mehmet Kökçü) yapımı. :-\ Biraz daha yazı ve fotoğraflarla tanıtırsanız memnun oluruz.

Cavid Sezen
Ege Karavan, Mehmet Kökçü Yapımı.Daha çok yeni sayılır, İzmir den aldım Antalya ya geldim ve bu fotoğrafı da yolda durduğum bir anda çekmiştim. Daha çok yeni olduğu için fırsat bulup iç mekanı fotoğraflama fırsatım olmadı. Ama en kısa zamanda yeni fotoğraflarla sizleri bilgilendiririm. Ayrıca iyi dilekleriniz için teşekürler. Birgün bir yerlerde yolumuz kesişir umuduyla...

mdr' Alıntı:
Hayırlı olusn Karavanınız...

gönlünüzce gezmeniz dilegiyle..

iç fotograflarını da çekerseniz memnun oluruz..
İyi dilek ve temennileriniz için teşekkürler. Detaylı fotoğraflarını paylaşıcam...

İyi günler
Sy Nac
Güzel bir karavan sahibi olmuşsunuz,iyi ve mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle
Saygılar
Batuhan

Değerli kardeşim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.Tabiki çok ta güzel oldu aracın benim ikizim olması sevindirici burdan Sayın Mehmet beye Ege karavana çok teşekkür ederim bizi kırmadan her isteyimize cevap verdi ve gününden önce ve hiç bir problem çıkarmadan bizi uğurladı karavanlarımızla.Biliyorumki sen de aynı şeyleri yaşadın.Allah herkese böyle ustalar nasip etsin.Evet kardeşim bundan sonra artık yollarda 2 kardeş olacak birinin gözlükleri olacak diyer,nin olmayacak..yani yan kapı camı artık Eylülde başlıyorum yola cıkmaya kararlaştırdığımız gibi bir yerlerde buluşacaığız.Saygılarımla...ilk 3 resim benim karavan son 3 resim Nac kardeşimin(Can kardeşimin

IMGP4557.JPG

IMGP4558.JPG

IMGP4561.JPG

İyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Araç 2006 model Fiat Ducato 2.8 JTD. 210x140 yatak, yatak olabilen oturma gurubu, alkoven kısmında yatak, mutfak, duş tuvalet, tv, uydu anteni, buzdolabı, bol miktarda dolap, 150X2 güneş panelleri, 4 mt tente ve dış aydınlatma, dış duş, merdiven, bisikletlik, kapıda ikinci bir dış kilit mevcut.

Ege Karavan Mehmet Kökçü ustama çok teşekkür ediyorum, gerçekten çok güzel bir iş çıkardı ve 3 ay boyunca benim kahrımı çekti. Karavan tam hayal ettiğim gibi oldu, o yüzden Mehmet Usta'ya tekrar tekrar teşekürlerimi sunuyorum.

Teşekkür etmek istediğim ve benim karavan sahibi olmamda fikirleriyle bana ışık tutan bir insan daha var. Sevgili Ayhan Kalemköy(58ayhan) sizede çok teşekkür ediyorum...

Aracın plakası fotolarda 35 olarak görülüyor ama şu an 07 plakaya çevirmiş bulunuyorum. Yollarda ya da kamplarda karşılaşırsak sizleri yanıltmasın.

Ruhsat ve plaka işlerini yeni bitirdim, 12 Ağustos 2012 sabahı yollardayım. Aranıza katıldığım içinde ayrı bir mutluluk duyuyorum...

Saygılar sunuyorum...

Can Saatcıoğlu.

Sn.Nac karavaniniz hayirli olsun, ayni donemde benim karavanimin imalati da Ege karavanda gerceklestiginden sizin aracinizi da bolca gorme sansim oldu. Gule gule kullanin :smiley:

Sayın Nac,
Hayırlı olsun, kazasız belasız, sağlıklı ve mutlu Geziler temennisi ile yollarda görüşmek üzere. Sevgi ve Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.