<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Motokaravan Satın Almak İstiyorum.</b><br />
<br />
İyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. <br />
<br />
Araç 2006 model Fiat Ducato 2.8 JTD. 210x140 yatak, yatak olabilen oturma gurubu, alkoven kısmında yatak, mutfak, duş tuvalet, tv, uydu anteni, buzdolabı, bol miktarda dolap, 150X2 güneş panelleri, 4 mt tente ve dış aydınlatma, dış duş, merdiven, bisikletlik, kapıda ikinci bir dış kilit mevcut. <br />
<br />
Ege Karavan Mehmet Kökçü ustama çok teşekkür ediyorum, gerçekten çok güzel bir iş çıkardı ve 3 ay boyunca benim kahrımı çekti. Karavan tam hayal ettiğim gibi oldu, o yüzden Mehmet Usta'ya tekrar tekrar teşekürlerimi sunuyorum. <br />
<br />
Teşekkür etmek istediğim ve benim karavan sahibi olmamda fikirleriyle bana ışık tutan bir insan daha var. Sevgili Ayhan Kalemköy(58ayhan) sizede çok teşekkür ediyorum...<br />
<br />
Aracın plakası fotolarda 35 olarak görülüyor ama şu an 07 plakaya çevirmiş bulunuyorum. Yollarda ya da kamplarda karşılaşırsak sizleri yanıltmasın.<br />
<br />
Ruhsat ve plaka işlerini yeni bitirdim, 12 Ağustos 2012 sabahı yollardayım. Aranıza katıldığım içinde ayrı bir mutluluk duyuyorum...<br />
<br />
Saygılar sunuyorum...<br />
<br />
Can Saatcıoğlu.</div>