<div class="bbWrapper">KARAVAN derneği olarak gerekli girişimleri yapmamızı ve sizlerin güvenini kazanmamızı bekliyormuşsunuz.<br />
Herhalde Dernek olarak yapmış olduğumuz girişimler gözünüzden kaçmış olacak.<br />
Size aşağıda bir kaç örnek vereyim.<br />
Bunların belgelerini de ekte gönderiyorum.<br />
Sizin güveninizi, kazanmayı hak etmişizdir herhalde.<br />
Size benim birkaç sorum olacak. <br />
Siz dernek üyesimisiniz?<br />
Şimdiye kadar derneğe ne gibi bir destekte bulundunuz?<br />
<br />
Sevgi ve Saygılarımla<br />
Sabahattin Ergin<br />
Türkiye Kamp ve Karavan Derneği<br />
Genel Başkan Yardımcısı<br />
<br />
1) <br />
<span style="font-size: 18px"><b>SEVGİLİ KAMPÇILAR... DERNEK ÜYESİ OLSUN VEYA OLMASIN BÜTÜN KARAVAN SAHİBİ OLAN VE OLMAYI DÜŞLEYEN DOSTLARIMIZ.</b></span><br />
<br />
<br />
<span style="font-size: 18px"><b>"İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ"ne yapmış olduğumuz yazılı talep ve talep numarası aşağıdaki gibidir.<br />
Olumlu sonuç almayı düşünüyoruz.<br />
Saygı ve Sevgilerimizle</b></span><br />
2) <br />
<span style="font-size: 22px"><b>SEVGİLİ KAMPÇILAR... DERNEK ÜYESİ OLSUN VEYA OLMASIN BÜTÜN KARAVAN SAHİBİ OLAN VE OLMAYI DÜŞLEYEN DOSTLARIMIZ.</b></span><br />
<span style="font-size: 18px"><b>"Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi"ne yapmış olduğumuz yazılı talep ve talep numarası aşağıdaki gibidir.<br />
Olumlu sonuç almayı düşünüyoruz.<br />
Saygı ve Sevgilerimizle</b></span><br />
3)<br />
<span style="font-size: 18px"><b> <b>VE... KAMPANYA TARAFIMDAN KAPATILDI...<br />
1962 KATILIMCIYA SONSUZ TEŞEKKÜRLER...</b></b></span><br />
TÜRKİYE KAMP ve KARAVAN DERNEĞİ Heyetimiz, <br />
Genel Başkan M. Metanet Çulhaoğlu, Mustafa Gül ve Yalçın Mengü,<br />
Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlağını ziyaretle,<br />
Sigortalardan sorumlu Müsteşar Yardımcısı Sayın Ahmet Genç ile görüştü.<br />
Bu görüşmede Karavanlarımızın "ÖZEL AMAÇLI TAŞITLAR" bölümünden çıkarılarak "İNSAN TAŞIMADA KULLANILAN MOTORLU ARAÇLAR" sınıfında yer alması talebimizin olumlu şekilde değerlendirileceği izlemini edindik.<br />
Ve ekinde destekçilerimizin 1962 imzası bulunan dosyamız takdim edildi.<br />
Aynı dosya TBMM'de ki yetkililere de iletildi.<br />
En kısa zamanda pozitif gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Saygı ve Sevgilerimizle<br />
TÜRKİYE KAMP ve KARAVAN DERNEĞİ<br />
YÖNETİM KURULU</div>