Motor ve Müzik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meteeor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,125

meteeor

METEEOR'UM ve BEN..
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
Reşadiye
slm arkadaşlar.
hanı şöyle aheste aheste dağ bayır gezerken har şey çok güzeldi.burda bir eksik var diye düşündüm.
evet var müzik yok müzik..
hem tatlı tatlı gezsem hemde tatlı tatlı müzik dinlesem..
düşündüm ki,acaba böyle bir şey yapsam randıman alırmıyım.
motor sesi müziği boğar mı,anlaşılır mı acaba.
yada ne yapabılırım dıye sorsam acaba bir fikir verecek varmı.

-860427900.jpg

Etiketler
Ynt: Motor ve Müzik

Motor sürerken müzik dinlemek???
Motor sesi müziği boğar evet,motor sesinden çok rüzgar sesi boğar zaten.
Bunun dışında ne kadar aheste gidilecek de olsa motorda müzik dinlemek arabada müzik dinlemeye benzemez.Müzik dinlemek uğruna ufak bir dikkatsizlik kötü sonuçlar yaşatmasın.

Hıııı motor kullanırken müzik dinlemek!!!
Buna cevap vermeden bir soruda ben sorim izninizle Rölantide giderkenki motorun homurtu sesi gazlarken çıkardığı yırtınma sesindeki melodi hengi müzikte var acaba??

tevfikçim kalkıpta sadow customs gibi araç kulanırsan müzikten bir şey anlamassın, ama fayzer veya enduro kullanırken fena olmaz dinlemek hem uyutmaz tabi slow dinlemesen :D

Honda GOLDWING'ler de gayet güzel bir ses tesisatı vardı zaten fakat bizim gibi Enduro kullanıcıları arazide boğuşurken pek lazım olacağını düşünmüyorum fakat kamp şartlarında dinlenirken olabilir diye düşünüyorum.

YUSUFKAPTAN' Alıntı:
races ciler bizler ne yapacaz b izim ole bir şansımız yok :(
selam burası dağcılıktan tutun dalışa kadar çok geniş bir forum herkeze yetecek kadar yer var,racing sadece katılım yapmak için aramıza katılmanıza sağlayan bir araç olarak görebilirsiniz bende 650 f bmw ve honda kullanıyorum,her türlü etkinliğe katılmanız dileği ile tekrara hoşgelldiniz. ;)

UFUKK' Alıntı:
selam burası dağcılıktan tutun dalışa kadar çok geniş bir forum herkeze yetecek kadar yer var,racing sadece katılım yapmak için aramıza katılmanıza sağlayan bir araç olarak görebilirsiniz bende 650 f bmw ve honda kullanıyorum,her türlü etkinliğe katılmanız dileği ile tekrara hoşgelldiniz. ;)
şimdiki kasklar kaliteli olanlar ses geçirmiyor ama dinleyeceğiniz müzik daha fazla gaza getirmesin sakın. :D

yorumlarınız için sonsuz teşekkurler
ban hanı şöyle dağ taş ufak ufak gezerken de alttan alttan müzik sesi gelsin dağ taş seyrederken müzik katkı olsun tadı olsun dedım di.
zaten uzun yolda yuksek hızlarda muzık pek duyulmaz sanırım.
bu sistemi uygulayacam sızınle paylasacam gerek resım gerek video olarak bakalın nasıl olacak.. ;)
arayada bır motor resmı atalım fon olsun... ;D

P1430711.jpg

Çok atistik bir foto olmuş. Bana olduğu gibi sana da motor yüksek geliyor galiba, napalım idare edicez. Kaskın altına giydiğin polar balaklava gerçekten işe yarıyor seninkinin renginden bulamadım siyah var bende ama kont montla ek çıkma abim yola. soğuk tutuyor gerçi sen tecrübeli adamsın işi bilirsin. Botlar de güselmiş. DAINESE'nin yeni modellerine benziyor. Çok pahalı meretler. İtalya'ya gittiğimde sormuştum orda da pahalı. Dizlikler sonra dan koyma mı orijinal mi?

makinan güzel ama arka lastik sanki asvalta daha ugun gibi. Sen endurocu adamsın, daha dişli, vahşi görünüşlüsü gider diye düşünüyorum.

Allah Kaza bela vermesin

Murat VURAL
KOCAELI

mrtvural
Murat VURAL
çok teşekkur ederim çok tatlı bır yorum çok mutlu oldum.
umarım geleceğin motorcularından biri bu,daha bu yaşta motor manyağı.
benım 2 numara EFE,motoruna lastık alamdı şimdilik bıraz sıkıntılar var ama aynı fıkırseyım insallah yaza sahra 3 düşünüyorum
yada uygun olan bşka bır dişli lastik..

üzerindeki lastik metzeller değilmi bu bmw ,lerin orjinal lastikleridir yanılıyormuyum acaba. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri