flash over Ana Kamp Mesajlar 34 Tepkime Puanı 26 Web youtube.com Telsiz Çağrı Kodu Tb0bau 27 Tem 2007 #1 BİRAZ ÖNCE AYDIN ŞUBESİNDEN GELDİ…. GERÇEK YANİ , ABİ, " MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ YATIRMAK İÇİN NE GEREKİYOR ? " DİYE SORMAYA GELMİŞ…... BİZİM ARKADAŞLAR DA İŞLEM YAPMAK İÇİN PLAKA YETER DEMİŞLER…. ABİ DE PLAKAYI SÖKMÜŞ GELMİŞ.YURDUM İNSANI… NE DENİR Kİ…
BİRAZ ÖNCE AYDIN ŞUBESİNDEN GELDİ…. GERÇEK YANİ , ABİ, " MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ YATIRMAK İÇİN NE GEREKİYOR ? " DİYE SORMAYA GELMİŞ…... BİZİM ARKADAŞLAR DA İŞLEM YAPMAK İÇİN PLAKA YETER DEMİŞLER…. ABİ DE PLAKAYI SÖKMÜŞ GELMİŞ.YURDUM İNSANI… NE DENİR Kİ…
freebird Kamp I Mesajlar 175 Tepkime Puanı 1 Yer İZMİR 29 Tem 2008 #2 Ynt: Motorlu Taşıtlar Vergisi - Yazıyı Okuyun ) Ön plakayı mı ,arka plakayı mı sökmüş acaba merak ettim... bu insanlar maalesef aramızda araç kullanıyor,gerçekten yollar ve trafik çok tehlikeli bir ortam olmaya başladı ,en iyisi doğada araç kullanmak ya...en azından ara sıra da olsa bile
Ynt: Motorlu Taşıtlar Vergisi - Yazıyı Okuyun ) Ön plakayı mı ,arka plakayı mı sökmüş acaba merak ettim... bu insanlar maalesef aramızda araç kullanıyor,gerçekten yollar ve trafik çok tehlikeli bir ortam olmaya başladı ,en iyisi doğada araç kullanmak ya...en azından ara sıra da olsa bile
albay53 Kamp II Mesajlar 283 Tepkime Puanı 2 Yaş 59 Yer İstanbul 18 Ocak 2013 #3 Ynt: Motorlu Taşıtlar Vergisi - Yazıyı Okuyun ) bi sorsaydınuz lazmıdur ;D
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 18 Ocak 2013 #4 Ynt: Motorlu Taşıtlar Vergisi - Yazıyı Okuyun ) Saflık ayrı bir şey kabiliyet ayrı araç kullanmak ile alakasını pek anlayamadım
Ynt: Motorlu Taşıtlar Vergisi - Yazıyı Okuyun ) Saflık ayrı bir şey kabiliyet ayrı araç kullanmak ile alakasını pek anlayamadım
emrahcelasin Avcılık Bir Yaşam Tarzıdır... Mesajlar 23 Tepkime Puanı 0 Yer BURSA 27 Şub 2013 #5 Ynt: Motorlu Taşıtlar Vergisi - Yazıyı Okuyun )
hsn eski günler Mesajlar 350 Tepkime Puanı 1 Yer Trabzon 11 Mar 2013 #6 Ynt: Motorlu Taşıtlar Vergisi - Yazıyı Okuyun ) Çok iyi.. ;D ;D