Daha önce Honda Beat 100 kullandığımı ve Honda Cbf 150 almayı düşündüğümü yazmıştım. Ancak 150 önce 250 olarak değişti, buda olmadı derken Honda 650 Transalp'de karar kıldım. Ve dün aldım. Tahmin edersiniz dün üzerinden inmedim. ;D ;D ;D Bugün de öğleye kadar kullandım. Duygularımı ilk vitesli motora geçen arkadaşlar kolaylıkla anlar. Hepinize kazasız ve belasız sürüşler diliyorum. ;D ;D
Daha önce Honda Beat 100 kullandığımı ve Honda Cbf 150 almayı düşündüğümü yazmıştım. Ancak 150 önce 250 olarak değişti, buda olmadı derken Honda 650 Transalp'de karar kıldım. Ve dün aldım. Tahmin edersiniz dün üzerinden inmedim. ;D ;D ;D Bugün de öğleye kadar kullandım. Duygularımı ilk vitesli motora geçen arkadaşlar kolaylıkla anlar. Hepinize kazasız ve belasız sürüşler diliyorum. ;D ;D
Bende 3 tane KLE kullandım yaklaşık 4 yıl bindim ve 80000Km civarında yol yaptım, çok keyifili ve atak bir makinedir.
Güle güle kullanın. ilk 2 yıl sonunda veya 25-30000 lerde marş kavrama fıçı tip bilyalarından sorun yaratır. 60000Kmlerde ana ve kol yatak takımı ister.
tormator' Alıntı:
Selamlar...
Kawasaki KLE 500. Fırsat buldukça araziye dalarım. Senede bir-iki de uzun yola çıkarım.