KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba Ekrem, KX85, 2 zamanlı, su soğutmalı güzel bir makina.. tam Cross motor, vites aralıkları uzun olduğu için arazi ve cross'a uygun. Bisiklet gibi oynarsın onunla. Ön maşa ters amortisör dü değil mi onların????
Aslında bizim Kurosçu'ya yavsiye edecektim ama onu çekermi diye düşündüm hep :-\
evet aynen öyle motorum 85 cc ve 28 beygir gibi bir gücü var ağırlığı ise boş 67 kilo valla beni taşıyor 82 kiloyum iyide gidiiyorum yani gerçekten çok zevkli bi makina dediğin gibi bisiklet gibi oynuyorum arazide motor hafif ve motoru çok güçlü olmayacak gerisi yalan
Bilirim bilirim.. 2 zamanlı olmasından ve şanzıman oranlarından dolayı oldukça güçlü, Benim boyuma da uygun ( 1.65 boyum var ). Bodrumda çalıştığım otelin müdürünün oğlunda vardı. Orda binerdim ara sıra ormanlara dalardım, acayip bir sesi vardır. Fazla gaz açmaya gelmiyor adamı üzerinden atacak gibi oluyor..
Cross için ideal bir makina. Motorunun bakımı da kolay.
Güle güle kullan kardeşim. Etkinliklere de bekleriz
Selam motorcu ve doğayı seven arkadaşlar. Ben yeni üye Deniz, İzmir Karşıyaka'dan yazıyorum. Motorum 2010 DL650 Vstrom, benim 15'nci motorum, bu modeli yeni aldım, motorumun açılması için, ilk gezim Çanakkale Behram kale oldu. DL650'yi çok benimsedim ve çok keyif aldım. Vaktim oldukça sizlerle tanışmayı, hoş sohbetler geçirmeyi istiyorum. Ayrıca balık ve deniz-tekne hastalığım var. Kısacası tüm arkadaşlara Merhaba.
Dostum yeni motorun hayırlı olsun., Kazasız belasız güle güle kulan.
Aramıza hoşgeldin.
Ben de iki yıl önce yaptığım Ege-Akdeniz-Trakya turundan bir iki kare göndereyiim.