Motorunuz Nedir?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 367,373

Etiketler
Ynt: Motorunuz Nedir?

Benim yaşım 42.Motorumun yaşı 57.Üzerinde doğup büyüdüğüm ve istanbul malatya seyahati nin yanı sıra daha birçok memleketi dolaştığım 1951 model R25 BMW motorsikletimi bu yaza hazırlıyorum.Herkese selam..............
 

Ynt: Motorunuz Nedir?

Merhaba,
Ben de motorsiklet dünyasına yeni adım atanlardanım.
Motorum 2003 Model Honda NX4 Falcon. Yol bitince dağa bayıra da vururum belki diye aldım.
Bakalım becerebilecek miyiz...
 

Ynt: Motorunuz Nedir?

endurocu53' Alıntı:
biz rizede bir motoclup kurma sohbetlerini hep yapıyoruz ama bunu gerçeğe dönüştüremedik .nasipse 2008 yılı içinde bu işi kesinleştiririz.organize olmada sıkıntıları paylaşmada .geziler ve organizasyonlarda motocluplerin avantajları çok . tüm motoclup üyelere iyi organizasyonlar diliyorum

Artvin'de 6-7 kişilik bşir enduro gurup var. Arzu ederseniz irtibat kurmanızı sağlayabilrim.
 

Ynt: Motorunuz Nedir?

Merhaba,Ben Kemal Albayrak. Zon.Mot.Kl Kurucusu ve onursal başkanı.36 yıllık B M W ci.İki yıldan beri Honda Transalp kullanıyorum.İki teker dostlarına selamlar.
 



Ynt: Motorunuz Nedir?

merhaba arkadaşlar uzun zamandır gezenbilirde gezemiyordum. yeni motosikletim bmw R65 GS imle bol bol gezmeyi hayal ediyorum.
 

Ynt: Motorunuz Nedir?

2005 model piooner 125 cc çin malı bir motora sahibim.oldukça acemiliğimi attım üzerimden.kullanımı oldukça rahat.hız meraklısı hiç değilim.ilerideki amacım hedefim bir harley sahibi olmaktır...Ankara dan selamlar
 

Ynt: Motorunuz Nedir?

jawa 250 californian tam bana göre bir moto.Herşeyde kullanıyorum ve benimki orjinal 6volt değil. Gövdeyi değiştirip 12volt yaptırdım. Yakıt sorunu yok gibi birşey meraklıları varsa konuşabiliriz. VE MOD.A İSTEK YAPIYORUM AYRI BİR JAWA BÖLÜMÜ AÇIN !!!!
 

Ynt: Motorunuz Nedir?


yamaha bws 2006 (son versiyonu)

Bu küçük motorla yapamayacağınız şey yoktur.Yakıt tasarrufu,araziye adapte oluşu ve daha neler neler...Sizde bu şekilde bir motosiklete sahipseniz ve advanture aşığıysanız sizleri Antalya'ya bekliyorum.Ünlü bey dağlarının zevkini ancak bu şekilde hissedebilirsiniz.
 




Ynt: Motorunuz Nedir?

merhabalar,
yamaha ybr 125 almak istiyorum ilk motorum olacak,hızada meraklı değilim kullanan veya başka bir marka tavsiye edecek var mı?.
motor ustadlarından tavsiye bekliyorum.(motoru sehır ıcın kullanacagım).
tesekkurler.
 

Ynt: Motorunuz Nedir?

merhabalar.1999 model kawasaki klr 650 im var.dehşet makina sağlam,yolda bırakmaz artık klasik oldu motor ama daha iyisi yok.
 



Ynt: Motorunuz Nedir?

Selamlar
Ben aslında offroad grubundanım ama bende de 97 model zzr1100 var ikinci sahibiyim 21 derece progranabilir beyin yarış lastikleri genelde sadece pazar geceleri şehir içi kullanıyorum ama motorcu arkadaşlarlada tanışmak isterim doğrusu
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,458
Mesajlar
1,518,179
Kayıtlı Üye Sayımız
172,113
Kaydolan Son Üyemiz
KhanDeep

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst