Mountainbiker's Photos ILGINIZI CEKIYOR mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,816

Mountainbiker's Photos konusu sizce ne kadar ilgi cekici? destekliyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    2
Ynt: Mountainbiker's Photos Ilgınızı Cekıyor Mu?

sevgili bisiklet ve fotograf seven dostlar...su ana kadar yuklemis oldugum fotolar arasinda en begendiginiz 3 fotografi secmenizi istiyorum sizlerden...74 sayfa lik konuya ekledigim onlarca fotografin, en iyi 3 tanesi....

Etiketler

Ali arkadaşım sitede bitmek tükenmek bilmeyen fotoğraf görüntüleme sorunu had sayfaya ulaştı malesef,yeni yüklediğin fotoğraflar dışında diğer sayfalardaki fotolar malesef görünmüyor :-\

UYARI ICIN TESEKKURLER....bende ayni seyi bir ara gordum ancak sayfanin genel sorunu diye ilgilenmedim.demek ki MODERATOR ARKADASLARIN EL ATMASI GEREKECEK..herzaman yukledigim gibi fotolari ekledim ama habersiz olarak kisitli kilobyte uygulamasina gecilmis olmali ki eklenen fotolar yuklenmis gibi gozukerek ortaya bu sonuc cikiyor

Ali bey google yada photobucket gibi setelere fotoğraflarınızı yükleseniz daha iyi olmaz mı?
Şu anda okadar zahmet edip yüklediğiniz fotoğrafların heba olmuş olasılığı içten bile değil,diğer sitelerdede böyle bir olasılık var fakat dünya genelinde kullanıldıkları için bu risk biraz düşük.

Sadece bir tek yere yükleme yapıp verilen linkler sayesinde dilediğiniz kadar forum sitesinde paylaşabilirsiniz bu fotoğrafları

mesela altta imzamda bulunan linklerde açtığım konular mevcut, bu konularda bulunan fotoğraflarımı ben hala görülebiliyorum

HOCAM O TARZ DA DA YUKLEMELER YAPMISTIM...DAHA COK ISIME GELIYOR...ANCAK ONLARDA GITMIS....MODERATORE MAIL ATTIM UYARIDA BULUNDUM AMA...BOSUNA....ILGILENEN OLMADI HALAA.

Mountbiker merhaba,
Uzun süre önce bir iki arkadaşımın bana sürpriz yapıp beni siteye ye yapmış olsalarda yaklaşık bir kaç haftadır vakit buldukça gezenbilir i takip etmeye başladım. İstanbul da yaşıyorum fakat 2004-2005 yıllarında Antalya-Konyaaltı,Örnekköy ve Manavgat da ikamet ettim. Sonra İstanbul a iş dolayısıyla geri dönmek zorunda kaldım. Hemen hemen her sene Antalya ya gidip dostlarımı görmeye çalışıyorum.
Antalya gerçekten biz doğa severler için çok büyük bir nimet. Orada bulunduğum süre içerisinde elimden geldiğince bunu değerlendirmeye çalıştım. Sizler gibi bisikletle şehir dışlarına çıkamamış olsam da şehir içi denilebilecek yakın bölgelerde kullandım. İşim dolayısıyla o dönem yakın illere de araçla çok seyahat ettim ve de 12 ay boyunca her türlü doğa etkinliği yapılabilecek muhteşem bir bölge.
Bu hafta itibariyle de sizin fotoğraflarınıza bakıp yazılarınızı okuyup şu ana kadar hiç bir şey yapmamış olduğumun farkına varıyorum. Ve sizin yaptıklarınızdan cesaret ve bilgi alıp kendime bisiklet konusunda farklı bir yok çiziyorum. Belki kısa bir süre içerisinde siizn yaptıklarınızı yapamayabilirim çünkü 3 aylık bir bebeğimiz var. Şu an İstanbul içi turlar (60-70 km lik) ve Belgrad turları yapabiliyorum.
Yazılarınız hem bana eşsiz güzellikleri görmemi sağlıyor hem de cesaret veriyor. Emeklerinize teşekkür ederim.

SELAM
eger bı fıkır verebıldıysem ne mutlu...demek kı bır ıse yaramısız azda olsa....her ne kadar bencıl davransamda
yenıden baslamıstım eger fırsat olursa devam etmek ıstıyorum...meydanı bos bırakmamak lazım...