Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 978
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 365,492

Etiketler

IMG_20240328_205440.jpg
IMG_20240328_205652.jpg
IMG_20240314_165634.jpg

SPD pedali deneme sürüşü yaparken hızımı alamayıp yaklaşık 80km turladım.Saatin çok ilerlemesi akşam hatta gece karanlığında sürüşe devam ettim.Şelale yolu,orman içi hiç bilmediğim ve tam bir macera olan yolcuk.

ErdekHatirasi.JPG

KapidagBisiklet.jpg

OrmanliHatira.JPG

SelfieHatirasi.jpg

TuranliHatira.JPG

hali hazırda sitenin en çok tıklanan konu başlığı ünvanını koruyoruz.sayenizde...
ayrıca, bugün tüm 61 sayfaya şöyle bir bakıp nostalji yaşadım ve iyiki gezenbilide bu konuyu açıp fotoları paylaşmışım.çünkü birçoğu artık elimde yok bile.onun için çok değerli olduğunu farkettim.teşekkürler gezenbilir.
şimdi o kadar fotograf yükleme şansım yok maalesef.yinede en iyileri sunmaya devam edeceğim.unutmadan bazı etkinlikleri ilk biz yapmıştık,onların fotoları bile var...sürpriz.

bugünkü antreman turumdan, yepyeni ve taze fotograflar..sizlere gelsin.
zamana karşı pedal çevirip özellikle yokuş çıkarken,zırt pırt fotograf çemek istğiyle dur kalklarla,öyle bir yorucu..ama buna rağmen sonuç böyle.kazasız belasız,karanlığa kalmadan..bitti,bende bittim.yaşlanıyoruz..

IMG_20251110_190334.jpg

IMG_20251110_190448.jpg

IMG_20251110_190520.jpg

IMG_20251110_191445.jpg

IMG_20251110_191544.jpg

IMG_20251110_191841.jpg

bugünkü antreman turumdan, yepyeni ve taze fotograflar..sizlere gelsin.
zamana karşı pedal çevirip özellikle yokuş çıkarken,zırt pırt fotograf çemek istğiyle dur kalklarla,öyle bir yorucu..ama buna rağmen sonuç böyle.kazasız belasız,karanlığa kalmadan..bitti,bende bittim.yaşlanıyoruz..

Ekli dosyayı görüntüle 649348

Ekli dosyayı görüntüle 649349

Ekli dosyayı görüntüle 649350

Ekli dosyayı görüntüle 649351

Ekli dosyayı görüntüle 649352

Ekli dosyayı görüntüle 649353

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR