KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
öncelikle bukadarla geçmiş olsun tek olmanız işi dahada zorlaştırmış bir araç daha olsaydı daha rahat olurdunuz aracınız resimde gördüğüm kadarıyla oturmuş sol tekerin tutunuyor fakat sanırım kilit olmadığından sağ tekere veriyor yükü o yüzden zorlaşmış işiniz bir seferinde 3 araç batmıştık vincimiz yoktu kirkolarla kaldırıp kurtarmıştık bir aracı diğerini çekmiştik beni ise traktör çekmişti aracım ağır olduğu için bunlar deneyimdir tüm tutkunlara selamlar
valla bence at mt olayı değil ayrıca federal mt kullanıyorsunuz galiba oonlarda çamurda eniyi randıman veren mt lastiklerden ama şansızlık işte ya ikinci araç ya vinç ya kilit şart oluyor böyle durumlada geçmiş olsun tekrar rast gele
bence traktör en son çare olmalı, öncelikle uygun lastik, kilit, vinç, kürek, kriko ve kum paleti. ha bunlarlada sonuç alınmaz ise bir traktör çağırılabilir ama zaten bu saydığım techizatların yanında beceri ve azimde olursa arazide kolay kolay kalınmaz bence.
yazmadan geçmek istemedik. Bende bu federal mt lastiklerden aldığımda benimde kalma şansım hiç olmaz demiştik. ama bir çamur deryasına girdiğimde bu lastiklerin çamuru lastik kanallarına doldurması sayesinde olduğum yerde kaldım. ve hemen silverstone 117 extreme lastikleri aldım. bu lastikleri bir çok yerde denememe rağmen hiç kalmadım. Tavsiye ederim..