Muğla Kamp Alanları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,929
Ynt: Muğla Kamp Alanları

ya canım arkadaşlarım hepinizin bayramını kutluyorum vede sağlıklar dılıyorum ben su anda bodrum zetaş kamptayım burası super bır yer ama karavan bölümü pahalı ama hersey var bu hafta sonu marmarıse gıdecem ama ilk uğrak yerım tabıkı akyaka olacak ama burdan bazı arkadaşlar benı tedırgın ettı oranın çok pıs olduğunu soyledıler bırde konaklama ücretınden fazla bahseden yok bunu bu yakın zamanda gıdıpte gorenınız yasayanınız varsa lutven en kısa zamanda bana bır bılgı verınde bosuna oraya gırmeyeyım saygılar sunuyorum

Etiketler

selamlar... muglada okumus bir olarak o bolgede 5 yil boyunca kampcilik yaptim... gokova orman kampini tavsiye ederim. kamp bolgesini gecer gecmez bir tatli su kaynagi var (azmak) oradan guneye dogru giden patikalari takip edin yamac eteklerinde cadir kurun(dom cadir) harika bir manzarasi vardir

Paylaşım için teşekkür ederim elinize sağlık

Selamlar
Güven

koza' Alıntı:
GÖKOVA ORMAN KAMPI

Akyaka Köyü Gökova/MUĞLA

Tel:(+90-252) 246 50 35

Ağaçlı alan, umumi telefon, spor alanı, büfe/market, lokanta, plaj, çamaşır yıkama yeri, bulaşık yıkama yeri,lavabo, WC, duş, içme suyu, karavan su bağlantısı, motokaravan yeri, karavan yeri, çadır yeri, Karavan/motokaravan elektriği, çadır elektriği.

Süre: 1 Haziran - 1 Eylül

KATRANCI ORMAN KAMPI

Fethiye-Muğla Yolu 10. Km. Fethiye/MUĞLA

Tel: (+90-252) 463 64 06

Ağaçlı alan, umumi telefon, spor alanı, büfe/market, lokanta, plaj, çamaşır yıkama yeri, lavabo, bulaşık yıkama yeri, WC, duş, içme suyu, karavan su bağlantısı, motokaravan yeri, karavan yeri, çadır yeri.

Süre: 1 Haziran - 31 Ekim

KÜÇÜK KARGI ORMAN KAMPI

Fethiye-Muğla Yolu 20. Km. Fethiye/MUĞLA

Tel: (+90-252) 633 64 08-09

Ağaçlı alan, umumi telefon, spor alanı, lokanta, büfe/market, plaj, çamaşır yıkama yeri, lavabo, bulaşık yıkama yeri, WC, duş, içme suyu, karavan su bağlantısı, motokaravan yeri, karavan yeri, çadır yeri.

Süre: 15 Haziran - 15 Eylül

GÜNNÜCEK ORMAN KAMPI

Marmaris/MUĞLA

Tel: (+90-252) 414 38 48

Büfe, çamaşır yıkama yeri, lavabo, mutfak, bulaşık yıkama yeri, WC-duş, soyunma kabini, işçi pavyonu.

Süre: 1 Nisan - 31 Ekim

ÇUBUCAK ORMAN KAMPI

Marmaris-Datça yolu 23. Km. MUĞLA

Tel: (+90-252) 412 10 18

Ağaçlı alan, umumi telefon, spor alanı, büfe/market, lokanta, plaj, çamaşır yıkama yeri, lavabo, bulaşık yıkama yeri, WC, duş, içme suyu, karavan su bağlantısı, motokaravan yeri, karavan yeri, çadır yeri.

AŞI İSKELESI ORMAN KAMPI

Ortaca /MUĞLA

Tel:(+90-252) 214 35 90

İNBÜKÜ ORMAN KAMPI

Marmaris-Datça Yolu 27. km. MUĞLA

Tel: (+90-252) 412 10 08

Süre: 1 Haziran - 31 Ekim

arkadaşlar su anda hısar onunde evcan kampıkteyım sızlerden akyaka ıcın yorum istemıstım oraya uğradım ama kalamadım cok sakındı vede sıcak su yoktu onun ıcın burda kalmaya karar verdım burası cok guzel vede sakın temız bır yer karavancılar derneği antalya başkanıda burda bır bakayım burdan sonra sıze burdan yorum yazarım saygılar bu arada muğla kam alanlarından bıgı veren arkadsıma burdan cok teşekürlerimi sunuyorum vede cok işime yarayacak saygılar

Boncuk Koyu sedir adası yolundan devam ederek 7-8 km ileride küçük bir koydur. Bu Koyda son yıllarda kum köpek balıklarının üreme alanı olarak belli bir bölüm tel çitlerle çevrilip koruma altına alınmıştır. Koy kişi tapusunda ve kullanımında olup, motel, karavan park ve günübirlik şeklinde işletilmektedir.Deniz berrak ama dalgalı, kumsalı güzel, sağ tarafı köpekbalıkları üreme sahası sol tarafı kısmen kayalık bir yapıda olup, kamp bölgesinde karavan parkı, çadır alanı, sabit moteller, mutfak ve duşlar ve wc leri bulunan arka tarafta sebze ve meyve yetiştirilen bir arazisi olan, palmiyelerin sahile kadar hakim olduğu bir kamp alanıdır.

dsc-boncukkoyu-motel.jpg

dscboncukkoyu-kumkopek-baligi.jpg

Küçükkargı orman kampı, diğer adıyla Günlüklü kampı Dünyada sadece birkaç yerde olan 'Günlük' diye de bilinen 'Sığla' ağaçlarıyla kaplı çok güzel bir kamp alanıdır. Ne yazık ki artık burada kamp yapılamıyor. Yıllardır burayı işleten 'özel' işletmeciler buraya bungalovlar yaparak kamp alanını kapattılar. Günübirlik girilebiliyor fakat yakında onu da kapatırlar! :(

Arkadaşlar,

Ağustos başında güneye gideceğim. Marmaris ve Kaş'ta kamp yeri için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Medeniyet değil sükunet arıyorum. Tuvalet ve su olsa yeter. Bu sebeple kalabalık ve büyük kamp yerlerinden kaçınıyorum. Dalış yapacağımızdan deniz kıyısı olması lazım.

Bu arada aynı tarihlerde kampa gidecek, balık tutmaktan, dalmaktan, yakın çevrede trekking ve fotoğraf çekmekten zevk alan arkadaşlar varsa yolumuzu denk düşürebiliriz. Ağustosun ilk haftası Marmaris civarında (Hisarönü körfezi ya da daha aşağısı olabilir) ikinci hafta ise Kaş civarı diye düşünüyoruz. Yola İstanbul'dan çıkacağız.

Selamlar

Efe

Aslında bunu Yaz kampı diye yeni bir başlık olarak mı açsam acaba diye düşünüyorum kendi kendime. Kış kamplarında çok güzel arkadaşlar edindik. Yaz kampına gelirler mi? Ya da yeni arkadaşlar edinir miyiz? Dalmayı ve kampçılığı birleştirenler var mıdır? Tarihler uyar mı?

Ve de yeni başlığı açtım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58919.msg688488#new

Henüz fazla bilinmeyen Gökova Akbük koyunu görmenizi tavsiye ederim. Sit bölgesi olduğu için fazla bir şey yapılamıyor. Bizde buradaki yerimizi değerlendirerek kampinge dönüştürdük.Aşağıdaki linkten görebilir ve irtibata geçebilirsiniz .www.facebook.com/pages/Akbük-Azmakbaşı-Camping-Kafeterya/279029912121729?ref=hl

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,974
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.