Ynt: ''Muhabbetimizi Serbest Muhabbet Bölümünde Yapalım'' Uyarısı!..
Yunus sohbet olmasın demiyor kimse. Gezinin tanıtımı ,bilgisi ve fotoğraflarının eklendiği sayfada konu harici sohbet olmasın deniyor.
İkisi çok farklı..
Mesela sen Yuvacıkta bir offroad yapmışsın. Onla ilgili başlık açmışsın. Konu ile ilgili yazacak şeyim varsa yazarım. (ki yazdım)
Ama konunun otasında her biri ayrı mesaj olmak üzere : naber , iyi senden naber, nerlerdesin abi, iş güç ya.. vs mesajlar olmaya başladımı işin suyu çıkıyor.
Eklenen fotoğraflarla ilgili teşekkür edilir, soru sorulur yorum yaplır. Yine konu ile ilgili olduğu sürece küçük sohbetlerde edilir.
Senin etkinlikler için istediğini hepimiz istiyoruz. Kimimiz daha çalışkan fotoğraf ekleme konusunda kimimiz daha tembel
20-30 sayfa bazen daha fazla olan konulardan bahsediyoruz.
Şahsen başlığa giriyorum fotoğrafların videoların yüklenmesini bekliyorum. sonra bakıyorum. eğer fotoğraf yoksa sayfalarca yazıyı atlaya atlaya gidiyorum
zaman kaybı..
Bu forumda yönetim inanılmaz ılımlı..
Benim yönettiğim foruma gelseniz demek ki 3 günde ayrılırsınız.
Bu forumdaki gibi sabit bölümler var. Birde ayrıca sohbet bölümü var. sohbet bölümünde sınırsız sohbet edebiliyor kullanıcılar. Ama 15-20 sayfa oldumu konuyu siliyorum. Yeni başlık açıp yine devam ediyorlar.
Böylelikle biliyorlar ki forumda tabiri caizse post kasmakla birşey olmuyor. mesaj sayısı bir günde 100 artarken ertesi gün 100 düşebiliyor.
Bilgi,soru vs paylaşımlar ise yıllarca silinmiyor. Kişiler forumdan ayrılsalarda.
Burada da bu tür başlıkları silsenize demiştim bir zamanlar. Üyeler rahatsız oluyor mesajlarının silinmesinden demişlerdi. Kıymet bilmiyoruz bence
bizi bu kadar düşünen bir yönetim olduğu halde.