Nasıl Bir CJ ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fako Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,009

fako

Ana Kamp
Yer
istanbul
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj-yeni-toplanmis-temiz-cj5-lpg/detay

değerli gezenbilir üyeleri,

yukarıda linkini verdiğim CJ hakkındaki görüşlerinizi alabili miyim?
cj sahibi olamamakla birlikte bu araçlara büyük bir tutkum olduğunun altını çizmek istiyorum.
ancak mekanikle ilgili herhangi bir bilgim yok. alabileceğim Cj'nin fiyatı da aşağı yukarı bu aralıklarda. ilginiz için şimdiden çok teşekkürler....

Etiketler
Ynt: Nasıl Bir CJ ?

cj alacaksan 77 model ve ustunu almaya çalış 62 model bir araç için çok yüksek fiyat sevgiler....

selamlar ... 4 silindir makinaya sakın bulaşma bu CJ değil Tuzla Willys fiyat olarakta CJ fiyatı istemiş bence ederi 2500 tl ama 1000 tl bile dese aman arkadaşım harcadığın paraya yazık keyif alamazsın...

yorumlar için çok teşekkür ediyorum. Cj'leri çok sevmekle birlikte mekanik v.s. konularda hiçbir bilgi sahibi değilim. ancak bu sadece heves olarak da algılanmasın. geçici birşey değil. Bir CJ'nin dezavantajalarının bilincindeyim. bu araçla ilgili bilgilerinzde çok aydınlatıcı oldu. çok teşekkürler..

fako' Alıntı:
yorumlar için çok teşekkür ediyorum. Cj'leri çok sevmekle birlikte mekanik v.s. konularda hiçbir bilgi sahibi değilim. ancak bu sadece heves olarak da algılanmasın. geçici birşey değil. Bir CJ'nin dezavantajalarının bilincindeyim. bu araçla ilgili bilgilerinzde çok aydınlatıcı oldu. çok teşekkürler..
Atatürk oto sanayine yolun düşerse beklerim ...

araç bu halde ise bence normal fiyat artık wilide olsa cj de olsa ucuza araç kalmadı yok 1000 tl ye yok 2000 tl yok öyle bişe :smiley:)) o paralara artık bisikletler var :smiley:)

unal' Alıntı:
araç bu halde ise bence normal fiyat artık wilide olsa cj de olsa ucuza araç kalmadı yok 1000 tl ye yok 2000 tl yok öyle bişe :smiley:)) o paralara artık bisikletler var :smiley:)
Ünal bey 1000 e 2000 e yok tabi araç ... ancak yedek parçalık var :smiley: ama bence o paralara willys yerine CJ çok daha kayifli :smiley:

Bu arada Ünal seniyakalamışken Mickey Tompson cant ve lastikler diyorum ... 2'şer takım getirsen diyorum ...
görsel olarakta hatırlatayım bari :smiley: :smiley:

cleanjeep.jpg

pazartesi istanbul dışındayım emre bolu ankara eskişehir dolaşaçağım salı ist dönersem carşamba görürsün lastiğide jantıda :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR