KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
biraz eksik bir tanımlama yaptım sanırım yani şunu demek istedim, türkiye sokak detaylı topografya haritalarını türkiyedeki satıcılar kendileri üretiyor ve bu iş için oldukça fazla zaman ve para harcıyorlar. emek hırsızlığı biraz haksızlık olur demek istedim.
Sonuçta kısa vadeli kaçak çözümler bu firmaların işlerini baltalayarak sadece bu teknolojinin ülkemizde gelişmesini engeller. Çünkü diğer korsanlardan farklı olarak bu işi onlardan başka yapan yok. Talibi olan da korsanı görerek piyasaya girmez.
bu arada konuyla alakasız bıraz olcak ancak denızcılkıle ılgılı elımde magellanın butun dunyanın detaylı "DENIZ" harıtaları var cd de.. teknede ısı sıkı tutyoruzda magellan chartplotter+el gpsi+notebookda yuklu magellan harıtaları ılgılenen olursa denız cd sını yollarım..
Sonuçta kısa vadeli kaçak çözümler bu firmaların işlerini baltalayarak sadece bu teknolojinin ülkemizde gelişmesini engeller. Çünkü diğer korsanlardan farklı olarak bu işi onlardan başka yapan yok. Talibi olan da korsanı görerek piyasaya girmez.
aynen öyle. ülkemizde zaten çok kısıtlı ve pazarı küçük bir sektör. mesela microsoft autoroute programının 2002 versiyonunda türkiye köy yollarına kadar yer alırken, 2003-2004 ve 2005 versiyonlarında türkiyeye yer vermedi. çünkü talep olmayan bir ülkenin haritası için boş yere zaman ve yükleme CDsi içinde yer(!?) kaplıyor... acı ama maalesef böyle...
Valla bu işi yapan iki tane büyük marka var. Ben olsam GPS'ini alacağınız adamı kolundan tutup götürürdüm bir bayiiye baktırırdım neyi var neyi yok. Sonuçta harita desteği için potansiyel bir müşteri olacaksınız, bakmak onların da işine gelir.
Valla bu işi yapan iki tane büyük marka var. Ben olsam GPS'ini alacağınız adamı kolundan tutup götürürdüm bir bayiiye baktırırdım neyi var neyi yok. Sonuçta harita desteği için potansiyel bir müşteri olacaksınız, bakmak onların da işine gelir.
açık artırma bitimine 4 saat kalmış, ihtiyacın varsa 330milyona kapatabilirsin 5 ay daha garantisi var, 3D topografya haritası yüklü, türkçe menülü... gayet iyi... ben bu modelin renksiz olan platinum modelini kullanıyorum. gayet memnunum ama ekranı yetmiyor artık bana çok sağlam cihazlar. bumerang gibi fırlat, geri gelmezse bile düştüğü yerden alır yoluna devam edersin çamura düşerse sok musluğun altına yıka