Nasıl Bir GPS Almalı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,898
Ynt: Nasıl Bir GPS Almalı?

yol' Alıntı:
bu daha iyiymiş ama umarım asgarisi yoktur.
maalesef yukardaki artırma 325 ytl ye bende kaldı. şimdi pişman oldum.üç iş günü içinde ödemeli yapmlıyım yada kötü yorumu göze alarak bunu beklemeliyim :-\

bence 200ytl'ye kimse meridian gold satmaz. istersen satıcıya mail at, asgari tutarı olup olmadığını sor. temiz bir gold'un piyasa fiyatı 350-400ytl civarında değişiyor.

yol' Alıntı:
bence 200ytl'ye kimse meridian gold satmaz. istersen satıcıya mail at, asgari tutarı olup olmadığını sor. temiz bir gold'un piyasa fiyatı 350-400ytl civarında değişiyor.
Ürünün adında "1 YTL ASGARİSİZ MAGELLAN MERİDİAN GOLD+AKSESSUAR" yazılı

yol' Alıntı:
ucuz etin yahnisi diyeceğim ama "1459 işlemde, %97.45 olumlu yorum" valla sen bilirsin teklif bitimine de 1 gün kalmış...
Galiba son dakikaya kadar bekleyeceğim :-\

Bende izlemedeyim... ;D

Gittigidiyor an itibariyle çökük...
???
Geldi geri...

balum' Alıntı:
maalesef yukardaki artırma 325 ytl ye bende kaldı. şimdi pişman oldum.üç iş günü içinde ödemeli yapmlıyım yada kötü yorumu göze alarak bunu beklemeliyim :-\
merhaba bir cenaze, faranjit ve üsye ile beş günlük bir rapor sonrası ancak yazabiliyorum.hala da tam olarak toparlayamadım.
alet geldi. temiz görünüyor.geomatics e kontrol ettirdim, herşey normalmiş.tek eksik seri bağlantı kablosu yok. ilanda kablonun olmadığı yazmıyordu.Geomatics kablonun 25 avro olduğunu söyledi.Satıcıya mail attım cevabını bekliyorum.iade etmeyi bile düşündüm. 5-10 ytl olsaydı umursamayacaktım. :-\

önce geçmiş olsun ve başınız sağolsun diyorum. cihaz hayırlı olsun, yakında başlayacağımız geocaching oyunu için bir kişi daha katıldı aramıza satıcının sizinle tekrar iletişim kuracağını sanmıyorum, sonuçta ilanda "kablo var" da dememiş. gezenbilir.com olarak geomatics'ten indirimlerimiz var, bilginiz olsun...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1289.0

ikisi içinde teşekkür ederim.indirimleri biliyorum.aleti kontrole götürdüğümde gezenbilir üyesiyim ;D dedim zaten sağolsunlar çalıntı ihbarı olup olmadığına baktılar. satıcı kuru cihaz gönderdiği için kullanma klavuzu, cd hiç bir şey yoktu. Türkçe kullanma klavuzu verdiler.
Sedat hocam sence kablo için iade etmek işgüzarlıkmı(doğru kelime bu mu bilmiyorum, başka kelime bulamadım) olur.

dediğim gibi ilana "kablo var" da yazmamışlar. "var" yazıp da göndermeselerdi o zaman kesinlikle haklıydın ama şuan çözüm ikili görüşmelere kalmış durumda. çünkü diğer yandan kablo standart olarak paket içinden çıkıyor (çıkması gerekiyor) zaten. bence satıcıyı ara görüş, gittigidiyorda parayı havuz hesabına yatırdıysan paranın transferi için onay vermeyerek de çözebilirsin olayı...

erdem bey başınız sağolsun ve geçmiş olsun.
sanırım 170 avro gibi bir fiyata almış oldunuz. bildiğim kadarıyla sıfırı 440 avro. arada 270 avroluk bir fark var, biraz polyanna vari olacak ama bunun 50-100 avro gibi bir kımını cihaza standart dışı eklemeler için kullandığınızda oldukça üstün bir alete sahip olacaksınız
ben de bu yaz amerikadan 160 usd'ye bir garmin e-trex legend getirtmiştim. böyle düşünmek hoşuma gidiyor.

evet kablo var yazmıyor ama ürün özelliklerinde rs232 olduğu usb nin opsiyonel olduğu yazılı ve kabloyla birlikte satıldığı için kablonun olduğunu varsaydırıyor...satıcının cevabını bekliyorum.
gökhan bey teşekkür ederim.Dediğiniz gibi düşününce acım hafifliyor ;D

Satıcının cevabı aynen: