National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,986

YOL

SEDAT AÇIL
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
“NATIONAL GEOGRAPHIC İNTERAKTİF FOTOĞRAF OKULU”

National Geographic Türkiye dergisi, Eylül 2006 sayısından başlayarak, 4 ay boyunca aralıksız olarak vereceği CD’lerle, fotoğraf çekmenin sırlarını okurlarıyla paylaşıyor.

“National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu” adı ile piyasaya sunulacak olan, 8 bölümden oluşan, 4 CD’de; 52 video, 46 fotoğraf simülatörü, 272 animasyon ve 1000 sayfanın üzerinde metine yer veriliyor.

Türkçeye kazandırılması, bir yılı aşan bir sürede tamamlanan bu özel eser ile yeni başlayanlar ya da daha iyi fotoğraf çekmek isteyenler, tüm sorularının cevaplarını, iyi fotoğraf çekme tekniklerini ve bu tekniklere ilişkin ipuçlarını öğrenme şansına sahip olacak. Fotoğraf simülatörü sayesinde ise, çekilen fotoğrafların sonuçları anında görülebilecek ve hatalardan ders çıkarma imkanı doğacak.

Eylül ayında özel koleksiyon kutusu ile verilecek olan ilk CD, “Gözlem Yapmayı Öğreniyoruz” ve “Görüntüyü Oluşturmak” bölümlerinden oluşuyor. Bu bölümler; temel bilgiler, iyi fotoğrafın sırrı ve kötü havadan yararlanmak konularını içeriyor.

Saygılarımızla,

National Geographic Türkiye

Ynt: National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu

İlk CDyi edindim ama bilgiler basit geldi. Çok ayrıntılı değil. Fakat açıklayıcı bir dille anlatılması işe yeni başlayanlar için faydalı olacaktır.

CD oldukça başarılı ve basit. Ama yeni başlayacak arkadaşlar için iyi bir başlangıç olur. Tabi sadece bu CD ler ile yetinmemek lazım. Yeni başlayan bir fotoğrafçı olun en tecrübelisi olsun fotoğraf kitapları bölümüne eklediğim Özer KANBUROĞLU'nun A'dan Z'ye fotoğraf mutlaka elinizin altında olmalı. Ama en iyi öğrenme metodu; fotoğraf makinesi elinizde bol bol fotoğraf çekmek ve fotoğraf okumak ( buradan kastım mümkün olduğunca ünlü fotoğraf sanatçılarının fotoğraflarına yoğunlaşmak,irdelemek) ve neticesinde kendi üslubunuzu oluşturmaktır.

National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu ilk dört cd yi ve sonra verdiği dijital National Geographic Fotoğraf Okulu cd sini aldım ve bana çoooook yardımcı oldu...bu yüzden sizlerede tavsiye ederim

National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu cdlerini fotoğrafa yeni başlayan ve kendini geliştirmek isteyen herkese tavsiye ederim...

fatih bey merhaba

özelden size download edebileceğiniz linki atıyorum. ;)

Üstadım ilgi ve alakana çok teşekkür ederim. Yanlız bunu normal yoldan temin etmeye çalışsak nerden alabiliriz acaba ?

o zaman National Geographic dergisi ile irtibata geçeceksiniz. ;)

jargondeath' Alıntı:
Üstadım ilgi ve alakana çok teşekkür ederim. Yanlız bunu normal yoldan temin etmeye çalışsak nerden alabiliriz acaba ?

sahaflarda, dergiler ile birlikte ekinde verilen cdleride bulabilmek mümkün olabiliyor, bakmanızı öneririm.

İlgi ve Alakanıza çok teşekkür ederim. Yanlış anlaşılmasım. Amacım; hesabıma uyarsa emeği gecenlere ufakta olsa katkıda bulunmak. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,987
Kayıtlı Üye Sayımız
166,736
Kaydolan Son Üyemiz
S_Erdem

Çevrimiçi üyeler

Geri