National Geographic'ten Bedava GPS (Veya Çok Ucuza)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gezginkopek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,353

Etiketler
Murat bey kanıma girdiniz ve ben bir tane aldım bakalım nasıl birşey çıkacak. Kullanan arkadaşlar varsa bilgilerini, tecrubelerini rica edeyim.
Kullanmadan biraz inceledim, ilgisini çeken arkadaşlar için paylaşıyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=skzbkz3e7eA

http://www.navia.com.tr/ns1020.php

Ynt: National Geographic'ten Bedava GPS (Veya Çok Ucuza)

ben bu işten bek anlmam onun için sizlerin görüşlerinize önem veriyorum
outdoor nedemek diyer gps lerden bu eksiklik negibi dez avantajlar getiriyor açıklarsanız sevinirimbirde herhalde batarya süresi önemli batarya süresi nedir

İlhami Bey, deneyimlerinizi bekliyoruz. Buradan paylaşırsanız sevinirim.

Verilen GPS dış ortamda kullanmaya uygun değil. Yani yağmurda, çamurda veya motosikletde titreşim için yapılmış değiller. Düşmeye dayanıklıkları yoktur. Ama aracın içinde rahat rahat kullanabilirsiniz. Verilen GPS'in özelliklerini bilmiyorum ama eğer standart piller ile çalışıyorsa pillerini şarjlı 2500 mA'lik ile değiştirin ve yedek pil bulundurun. Araç şarjıda diğer bir çözüm.

Doğan Medya Grubunun ilginç uygulaması yüzünden ürün halâ elime ulaşmış değil. Beklemedeyim... :mad:

Kampanyadan ben faydalandım, ayın 20 sinden önce başvurduğum için yaklaşık 15 gün bekledim. Sonunda Navia NS-1020 eksiksiz olarak geldi. Tek kelimeyle mükemmel ürünün sitesinde ayrıntılı bilgi mevcut. Ancak benim yaşadığım yer olan Malatya nın haritası içinde yoktu bende başka bir SD karta IGO yükleyim bikaç ayar yaptıktan sonra Navia üzerinde kullanmaya başladım tek kelimeyle mükemmel oldu. Tüm Türkiye artık avucumun içinde. Harika oldu kesinlikle tavsiye ederim.

Sayın aranesp IGO yükleme ile ayrıntılı bilgi verebilirseniz sevinirim.
Ayrıca ben bu ürünü y.dışı için almıştım ama o harita bilgileri için +170 ytl isteniyor. IGO yükleme ile bu engeli aşabilirmiyiz?

aranesp' Alıntı:
Kampanyadan ben faydalandım, ayın 20 sinden önce başvurduğum için yaklaşık 15 gün bekledim. Sonun Navia NS-1020 eksiksiz olarak geldi. Tek kelimeyle mükemmel ürünün sitesinde ayrıntılı bilgi mevcut. Ancak benim yaşadığım yer olan Malatya nın haritası içinde yoktu bende başka bir SD karta IGO yükleyim bikaç ayar yaptıktan sonra Navia üzerinde kullanmaya başladım tek kelimeyle mükemmel oldu. Tüm Türkiye artık evcumun içinde. Harika oldu kesinlikle tavsiye ederim.

Sadece navigasyonmu yapıyor yoksa iz kaydı yapabiliyormu?

GPS çok faydalı bir alet. Yalnız GPS' ler genel olarak 2 farklı amaç için üretilirler:
1. doğa sporları
2. şehir kullanımı
Derginin verdiği model şehir kullanımı için tasarlanmış. Yani doğa sporları aktivitelerinde yetersiz kalır, dikkatinizi çekerim.
Saygılar.

Mrb arkadaşlar banada Navia yol cihazı mail olarak reklamı geldı bende paylasmak için sitemizde sörf yaparken gördüm zaten bu konu için yorumlar var ne dersiniz almalımı almamalımı bende kararsız kaldım yada ne tavsiye edersiniz tşk ederim

navia.jpg

Kullanım alanınıza göre değişmekle beraber fiyat performans da gayet uygun

Murat bey, benim de kanıma girdiniz, ben de aldım. Üstelik Garmin Nüvi 360'ım varken. Olsun bu şartlarda fazla GPS göz çıkarmaz. Birisini eşime veririm, diğeri bana kalır. Cihaz gelince kurcalar, iki modeli yan yana deneyip yorumlarımı aktarırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,633
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR