Ne Kullanıyoruz?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyahasan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,991

Ne çeşit bir bisiklet kullanıyorsunuz?

  • Dağ bisikleti

    Kullanılan: 151 78.6%
  • Downhill

    Kullanılan: 5 2.6%
  • Yol/Şehir bisikleti

    Kullanılan: 30 15.6%
  • Yarış bisikleti

    Kullanılan: 6 3.1%

  • Kullanılan toplam oy
    192
Ynt: Ne Kullanıyoruz?

16" kadro Trek 4300D
Pek kullanmıyorum diye uzun süredir satılık ilanı vardı sahibinden.com'da.
Tertemiz olduğu ve az kullandığımdan satmaya gönlüm yoktu, onun için fiyatını yüksek tutmuştum.
2 sene önce arkada yolculuk eden sıpanın şimdi kendi bisikleti var, yakında benimkine sarkmaya başlar diye satmaktan tamamıyla vazgeçip ilanı kaldırdım.

IMG 5191
 

Etiketler

Ynt: Ne Kullanıyoruz?

arkadaslar bisikletle yeni tanismis birisi oalrak basalng1c olarak MOSSO yu seçtim.yaklas1k 1 aydir kullaniyorum ve çok memnunum...bana bu bisikleti öneren bisikletçim ahmet abiye çok tesekkür edierim:smiley:)arkadaslar yakinlarda tur varsa bende gelmek isterim..lütfen haber verin..izmirde yasiyorum..msn adresim anerchest@hotmail.com görüsmek üzere hoscakain
 

Ynt: Ne Kullanıyoruz?

merhaba yaklaşık 2 aydır bisiklete sürekli binmeye başladım sedona borla 2008 kullanıyorum çok memnunum keşke daha önce başlasaymışım diyorum daha da bir şey demiyorum izmirli bisiklletseverler özelden haberleşip tur yapabiliriz:smiley:
 




Ynt: Ne Kullanıyoruz?

bende çoktandır(4 senedir) kullanmıyorum ancak 97 de aldığım üzerinde bizzat kendi el emeğim olan bi canavarım var :D

marka Orbis Cycle (italyan)

-hella marka sis farı + biseklet farı + frene basınca yanan stop lambası
-0 302 den çıkma çiftli havalı korna sesi mükemmel :D (çok kişi korkuttum :p
-elde yaptığım saçtan çamurluk
-bi çok yerde kromaj görünümü sağlamak için folyo kaplama
-daha bilimum işler
-o zamanlar zamanım çokmuş baya uğraşmışım :D

Goruntu283


Goruntu284


Goruntu285
 

Ynt: Ne Kullanıyoruz?

merhabalar bende corratec 2008 x-vert 01 lite dağ bisikleti çooooooooook memunum sanki altınızdan kayıp gidiyor
 

Ynt: Ne Kullanıyoruz?

şu an kullandığım profesyonel anlamda 3 bisikletim var :D 1 downhil, 1 All Mountain, 1 de herkesin Mtb diye bildigi Cross Country bisikletim var şuan ama neler kullandınız derseniz bisikletin her branşını denedim Bmx, yol ve dağ olmak üzeze
 

Ynt: Ne Kullanıyoruz?

sutozu' Alıntı:
şu an kullandığım profesyonel anlamda 3 bisikletim var :D 1 downhil, 1 All Mountain, 1 de herkesin Mtb diye bildigi Cross Country bisikletim var şuan ama neler kullandınız derseniz bisikletin her branşını denedim Bmx, yol ve dağ olmak üzeze

Çok güzel, bütün bisiklet türlerini denemiş olmanız.
 




Ynt: Ne Kullanıyoruz?

corratecbisikletimçalındı arkadaşlar ucuza satan ilanlarda vs rastlarsnız özel mesajla ban bildirini lütfen xt ve deore parçaları ardı üzerinde mavi renk arka attırıcı xt önse dore lx tesekkürler
 

Ynt: Ne Kullanıyoruz?

selamlar, bende scott aspect 50 kullanıyorum. üzerinde ufak tefek değişiklikler var ve bisikletimden memnunum. açıkcası uygun lastik, maşa, jant ve frenlerle arazidede gayet sorunsuz ilerliyo :smiley:
 

Ynt: Ne Kullanıyoruz?

Ben bianchi kullanıyorum..İki defa çaldırdım bu 3. bianchim..Her seferinde kalitesi düşmesine ragmen amatör kullanıcılar için iyi bir bisiklet.Son dönemlerde pek fırsat bulamasamda genelde İzmitten Maşıukiye tarafına gidiyorum,Kartepeye çıkan tanıdık ticari araçlara bisikleti yükleyip yaylalarda gezmekte çok keyifli oluyor..Sonrası rampa aşagı iniş çok heyecanlı,zor zaptediliyor bisiklet fren diski resmen kızarıyor.Birde trenlerin en önünde bagaj vagonu oluyor onunlada günübirlik farklı illere gidebilirsiniz tavsiye ederim..Fakat maalesef ülkemizde bisiklete binmek çok zor..Araç sürücüleri ile kavga etmeden dönemezsiniz..Saygısızlık diz boyu..bu yüzden ben araç kullanırken motosiklet ve bisikletlileri hep kollamaya dikkat ediyorum,belki zamanla gelişir ülkemizde bisiklet kültürü..Bu işin cenneti Hollanda..İnsan görünce oradaki bisiklet ortamını utanıyor..
 


Ynt: Ne Kullanıyoruz?

2004 model Bianchi Dakar... Tüm kompenentler, jantlar ve lastikler yenilendi artı herşeyi komple yeniden boyandı. Ağırlığı tartmadım ancak 14kg civarında... İnşallah bu yıl içinde nasip olursa 2010 Scott Scale 60 toplıcam :smiley:

Bisikletin üstünde ki parçalar...

Shimano EF 50 Vites ve Fren kolları
shimano BR M422 Acere ön/arka v fren (Tektro ön disk yerine acera v fren taktım ve gayet memnunum)
Shimano C50 Ön attırıcı
Shimano Acera Arka attırıcı
Shimano FC M151 Ayna Kol
Shimano CS HG40 8li Ruble
Shimano FH RM60 Arka Göbek
Quando KT Ön Göbek

Bisikletimin fotoğrafı...

 



Ynt: Ne Kullanıyoruz?

Merhaba bende carraro md510 ve ghost special edition 3000 var ikisindende memnunum.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,023
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst