Ne Olacak Bu Chereokeelerin Aynaları?!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpaslanepli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,335

Etiketler

Ynt: Ne Olacak Bu Chereokeelerin Aynaları?!

Aman haa Ergun abinin dediği gibi ilişme iliştirme , İlk aldığım günlerde bir arkadaşım arazi aracı ya zor katlanıyor heeheeey diye yüklendinde aynayı elinden zor aldım , az daha elinde kalacaktı ... Hatta bir ara düşündüm reklamcıda ufak notlar yaptırıp ayna kasasının üst kısmına yapıştırsam mı diye :smiley:

Zj aynalarını katlamayalım , katlayanları uyaralım :smiley:

Valla ''lütfen katlamayınız'' diye bi stiker yaptıralım. Zira katlamaya çalışan sadece sahipleri değil. Dar sokaklarda ben çoook gördüm başkasının arabasını ''ulan! salak katlamamış takacaklar'' diye katlayan kişiler... :smiley: :smiley: :smiley:

Bir de dar orman yollarındaki gezilerde, ağaç dalları katlamaya çalışıyor... :mad: ;)

aynalar katlanmıyor ama ağaç dallarıda kıramıyor mustafa abi. frkbdr çok denedi (katlanma olayını unuttularmı yoksa) :D :D
olmadı musa abi zj'yi yan yatırdı yinede ne kırıldı nede katlandı. :D :D :D

Sadece gövdeye baglanti yerlerindeki boyalarinda atma yapar ( oda acik renklerde belli olur)
Bir uyari: sakin haaa...! aynanizin basina bir is gelirse yenisini almaya kalkmayin (cikmacilarda ibadullah, sadece boyat yeter...)

Ufak bir tavsiye daha; yikamacilara dikkat; kurularlarken bastirinca dislileri siyirir ve tamiri imkansizdir... uyarin...!

Ben kendim boyuyorum aynalarımı otoparkta, mis gibi oluyooo.....

benimki çatlamış geçen gün otoparkta, şoför tarafı. öyle sanıyorumki takıp kaçmışlar..
veya iyiniyetli biri aman ben bunu katlarım diyip cam elinde kalınca vay bu pahalıysa diyip kaçmış, kaçmışlar..

keşke katlansaydı :(

bir de günahını almak gibi olmasın genelleme yapıyo gibi de olmayayım ama mümkünse kurye arabalarının yanına böyle katlanmayan aynalarla mümkün olduğunca park etmeyin. hatta bana kalırsa semtinden bile geçmeyin. ne zaman bi su arabasının posta arabasının yanına park etmek zorunda kaldıysam ertesi gün arabada bi eksiklik çıkıyo, bu aynayı çatlatmadan öncede siteye gelen bi su arabasının yanına park etmiştim şimdi aklıma geldi. ben uyarımı yapar yatarım arkadaşlar canım sıkıldı aynaya

Geçmiş olsun memorian,
Bide, şirketlerin personellerine tahsis attiği araçlar var. Çok özensiz kullanılıyor bu araçlar. Dikkat!

ardayldrm' Alıntı:
nasıl bir boya kullanıyorsunuz?

Sprey boya :smiley:

Ama, nasıl atılacağını, ön boya hazırlığını felan sanayideki boya malzemecisinden öğrendim. Boyacı' da olmadığım için biraz zahmetli oluyor, profosyonel iş olmuyor, ufak tefek hatalar ama iyi iş görüyor gene... Para vermiyorum ona buna bide uğraş oluyor...

Eğer istersen sanayideki bu boya malzemecileri hazır boya yerine, boyacıların kullandığı esas boyayı ve rengini hazırlayıp sprey kutuya basıyor. Fiyatı hemen hemen aynı ama uygulaması daha zahmetli.

Benim semtimdeki hırdavatçı söyledi. Esnafın biri kendi arabasını komple boyamış hazır boyayla, sokakta. Hurda felan da değilmiş arabası.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,963
Kayıtlı Üye Sayımız
166,722
Kaydolan Son Üyemiz
maestrobd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR