<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Neden Dacia Duster?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="kyenipazar" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
kyenipazar' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
yavuz bey hoşgeldiniz.<br />
<br />
maalesef bizi bir markanın düşmanı gibi görmek isteyenler var , anlatamadığımız şu ne avukatı olalım ne de düşmanı , tarafsız olmaya çalışalım , elbette kendi izlenimlerimizi dolayısyla kendi yorumlarımızı yazacağız ama markayı öveceğiz diye rakamlarla ölçülebilir gerçekler hakkında yalan yanlış bilgiye de gerek yok...<br />
<br />
bunu yazdınız mı yandınız , o markanın düşmanı oluyorsunuz...<br />
<br />
ama atmak serbest , duster 80 cm karda gidiyor diyebilirsiniz , focustan daha iyi yol tutuyor diyebilirsiniz , eksiklikleri ya da hataları göstermek yasak.<br />
sadece iyi yönlerini anlatırsanız ve keşke duster alsaydım derseniz kabul görürsünüz...<br />
<br />
halbuki sayısını unuttuğum defa duster mantıklı araçtır , parasının karşılığıdır , az yakıt az vergi vs vs yazmıştım , buna rağmen duster düşmanı sayıldık. neden ? tekar söyleyeyim marka fanatikliği , ben en doğrusunu yaptım tarzı fanatizmden ve fanatizmin kör ettiği gözlerden dolayı.<br />
<br />
neyse ben kimseyle kişisel olarak takışmıyorum , hakaret etmek gibi derdim de yok sadece en azından ölçülebilir gerçekler de ellenmeden kalsın bari... Kabul edelim Tiguandan konforlu , CRV den geniş , hatta lada gibi efsane olabilir ve "arazideki motor performanıs" vitaradan iyidir. Fakat ses ve ABS konularında da bari laboratuar cihazlarıyla yapılan testler ve ölçümler daha doğru sonuç verebilir diye kabullenin...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Hocam Faşizm; kural, sınır, bilim, elle ölçülebilir değerler tanımaz.</div>