<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="GALGIN" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
GALGIN' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Arkadaşlar merhaba, <br />
3 yıldır Ssanyong Action sport kullanıyorum, Antalya'da satışa başladığında ilk alan 5 kişiden biriyim. Aynı zamanda Hyundai Santafe kullanıyorum 9 yıldan bu yana. 1974 model Anadol pikap için alterbatif ararken buldum Ssanyong'u. Zaten Hyundai ve Ssanyong Antalya'da Cangarlar'ın bayiliğinde. İlk tercihim 2000cc oluşuydu, inceleyince dijital otomatik kilmadan, cd çalara kadar, iki kat daha pahallı arabalarda bile olmayan özelliklerinin olduğunu gördüm. Tabii hemen 1 adet "paketlettim" Ben 4x4 aracım olduğundan 4x2 Action Sport aldım. Memnuniyetlerimiz zaten ortak, herkesin açıkladığı gibi. Yaklaşık 70.000 km oldu ben kullanalı ( 3 yılda hiç birşey değil diyeceksiniz ama 4x4 Santafe, Mercedez Vito ve Hyundai İ20 de sürekli kullanımda. ) bir kez motorda bir güç kaybı nedeniyle bir kez de özellikle sabahları geri vitese gemeyişi nedeniyle şanzıman probleminden dolayı gittim servise heps o kadar. Ancak kuzenim de bende görünce 4x4 modelini aldı, o da aynı şanzıman sorunu ve güç kaybı sorununu yaşadı, By-pass dedikleri bir işlem yapıp hallediyorlar yaklaşık 45-55.000 arasında Antalya'daki bütün araçlarda aynı problem görüldü nerdeyse. Daha sonra sol ön tekerden gelen uğultu nedeniyle ( nerdeyse tekerlek kopacak kadar gürltü çıkıyordu ) servise gittiğinde tekerlek içindeki rulmanın dağıldığını gördüler. 4x4 başka bir araçta bir kaç bin lira olacak hasar 600tl'ye halledildi.<br />
Sorun çıkmıyor değil, elbette yürüyen aksam, aşınan yüzeyler sorun çıkartacak ancak günümüzde servis neredeyse aracın kalitesinden daha önemli. <br />
Yeterli reklam yapılmamasına gelince, inanın reklam yapılsa biz bu arabalara bu fiyata binemeyiz, bırakın yapmasınlar. Meraklısı, arabadan anlayan tazı gibi koklar bulur arabasını.<br />
Kazasız belasız bol kilometreli günler dileğiyle hoşçakalın.<br />
Gökçek ALGIN<br />
TA4AGC ANTALYA
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Değerli bilgileriniz,ilgileriniz ve birikimleriniz için çok teşekkürler gerçekten,<br />
<br />
arasıra burada yazıp birikimlerinizi aktarmaya deam edersiniz inşallah...</div>